Συνέντευξη: Mick Maunder, chef Ford WRT
Ο πιο γρήγορος chef των ράλλυ
- -
- -
Ο “Mick the Chef” όπως τον αποκαλούν άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα της Ford, είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα καθώς φροντίζει για τη σωστή διατροφή της ομάδας κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Αυτός και οι συνεργάτες του καταφτάνουν μαζί με τις πρώτες νταλίκες που αποτελούν το καραβάνι ενός ράλλυ και στήνουν αμέσως το εστιατόριο που θα καλύψει τις διατροφικές ανάγκες όλων, αγωνιζόμενων, συνοδών, αλλά και καλεσμένων. Μας μίλησε εν μέσω του Ακρόπολις για το μενού της ημέρας, για τις γαστριμαργικές προτιμήσεις των οδηγών και φυσικά για τις δυσκολίες να οργανώνει κανείς 1500 γεύματα ημερησίως. Δείτε στο video τη συνομιλία μας.