Το ακριβότερο πλύσιμο του κόσμου!

Car–Wash με 14.000 ευρώ

  • -
  • -

Ένα πλύσιμο αυτοκινήτου κυμαίνεται  από περίπου 20 έως 25 ευρώ σε ένα βενζινάδικο ή φτάνει μέχρι τα 100 ευρώ που ζητάνε εξειδικευμένα πλυντηρία αυτοκινήτων με ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Αν όμως έχεις αναγάγει την τέχνη του πλυσίματος σε επιστήμη, το κόστος μπορεί να φτάσει και έως τα 14.000 ευρώ. Τόσο χρεώνει ο Gurcharn Sahota μέσω της εταιρείας του Elite Detailing Protection, κατέχοντας το ρεκόρ του ακριβότερου πλυσίματος του κόσμου.

Βέβαια από τα χέρια του Gurcharn δεν περνάνε ταπεινά supermini και ταλαιπωρημένα SUV αλλά όλα τα καθωσπρέπει πολυτελή μοντέλα της μεγάλης κατηγορίας, καθώς και όλα τα εντυπωσιακά supercar. Το πρόγραμμα του Sahota είναι συνεχώς φορτωμένο, αναλαμβάνοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Königsegg, Pagani, SSC Ultimate Aero, McLaren και διάφορες Maybach.

Το ακριβότερο πακέτο περιποίησης διαρκεί συνολικά 4 με 6 βδομάδες (250 ώρες εργασίας), στις ο οποίες το αυτοκίνητο περνά στην κυριολεξία από μικροσκόπιο. Όλες οι εξωτερικές επιφάνειες εξετάζονται και καθαρίζονται από την παραμικρή βρωμιά που δεν είναι ορατή με γυμνό μάτι. Στο εσωτερικό ακολουθείται ειδική διαδικασία, ανάλογα με τα υλικά του σαλονιού. Το τελικό γυάλισμα και κέρωμα του αυτοκινήτου, γίνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε μοντέλου, με τα κατάλληλα φυσικά και χημικά προϊόντα.

Πάντως για να δώσεις 14.000 ευρώ για ένα πλύσιμο, πρέπει μάλλον να σου περισσεύει το χρήμα και αν κρίνει κανείς από τις δουλειές του Gurcharn, υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει τι να κάνει τα λεφτά του...

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...