Πασχαλινές λαμπάδες από τους εργαζόμενους της Ford

Μία χειρονομίας αγάπης για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου

  • -
  • -

«Καλό Πάσχα» με έναν όμορφο τρόπο ευχήθηκαν οι εργαζόμενοι της Ford στην Ελλάδα. Κατασκεύασαν πασχαλινές λαμπάδες, ως προσφορά αγάπης για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα. Η κίνηση έγινε σε συναργασία με την παλιά συνάδελφό τους,  Στέλλα Δερτιμάνη, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια έχει ειδικευτεί στην παραγωγή χειροποίητων κατασκευών.

«Εργάστηκα στη Ford για 15 ολόκληρα χρόνια. Όταν είσαι μέρος μιας ομάδας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, δένεσαι με τους συνάδελφούς σου και αναπτύσσεις μαζί τους φιλικές σχέσεις», δήλωσε η Στέλλα Δερτιμάνη, βοηθός λογιστή στη Ford Motor Ελλάς από το 1998 έως το 2013. «Όταν μου προτάθηκε να βοηθήσω στην κατασκευή Πασχαλινών λαμπάδων για το Χατζηκυριάκειο ίδρυμα, ενθουσιάστηκα και σκέφτηκα πως θα ήταν όμορφο να βοηθήσω τους παλιούς μου φίλους για το σκοπό αυτό».

Ιδανικός χώρος για να στηθεί η «Πρότυπη Γραμμή Συναρμολόγησης Πασχαλινών Λαμπάδων» δεν ήταν άλλος από το Κέντρο Εκπαίδευσης της Ford, στον Γέρακα. Εκεί έδωσαν ραντεβού όλοι οι εργαζόμενοι της Ford αφήνοντας για λίγες ώρες το γραφείο τους. Στην κεντρική αίθουσα στήθηκαν 4 μεγάλα τραπέζια, όσα και τα διαφορετικά σχέδια των λαμπάδων. Σε κάθε τραπέζι υπήρχαν δείγματα από τις λαμπάδες που θα έφτιαχνε η κάθε ομάδα καθώς και τα απαραίτητα υλικά. Κορδέλες, κορδόνια, βραχιολάκια, κεριά, άσπρα και μπλε, όλα στα χρώματα της Ford.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...