Ελαστικό που δεν σκάει; (vid)

Το τοποθετεί η Michelin στο νέο Ford Explorer

  • -
  • -

Αν θέλεις να κάνεις off road, εκτός από το κατάλληλο αυτοκίνητο χρειάζεσαι και τα ελαστικά που θα σου επιτρέψουν να κινηθείς σε κάθε τερέν. Το κλαταρισμένο ελαστικό αποτελεί «εφιάλτη» για κάθε οδηγό, όχι μόνο σε χωμάτινες διαδρομές, αλλά ακόμη και μέσα στην πόλη.

Η απάντηση έρχεται από την Michelin, η οποία παρουσιάζει στο νέο Ford Explorer τα ελαστικά Selfseal. Όπως μαρτυρά το όνομά τους, έχουν τη δυνατότητα να «σφραγίζουν» μόνα τους τις μικρές τρύπες. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η τεχνολογία Selfseal… μπαλώνει το 90% των περιστατικών απώλειας αέρα που προέρχονται π.χ. από καρφιά.

Αν ένα καρφί μπήκε στο ελαστικό και παραμείνει σε αυτό, τότε το μονωτικό υλικό το αγκαλιάζει ώστε να μην υπάρξει απώλεια αέρα. Αν το καρφί βγει, τότε το μονωτικό υλικό μπορεί να γεμίσει την τρύπα, διαμέτρου έως 6 mm.

Τα ελαστικά Michelin Selfseal διατίθενται στο στάνταρ εξοπλισμό των τετρακίνητων Explorer Platinum και Explorer Limited Hybrid που κυκλοφορούν στην αγορά της Βόρειας Αμερικής (προαιρετικά στην έκδοση Explorer Limited).

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...