Με καμουφλάζ και το παιδικό αυτοκίνητο της Hyundai [Video]

Το Hyundai που μπορείς να φτιάξεις σπίτι σου

  • -
  • -

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως, η Hyundai, την προκειμένη στιγμή βρίσκεται στο τεχνολογικό της απόγειο. Μόλις απέκτησε μεγάλο μέρος της Boston Dynamics, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες για το προσεχές μέλλον της εταιρίας λένε πως τα νέα της μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν, θα ενστερνιστούν την νέα νόρμα της αυτοκίνησης, ασύρματες αναβαθμίσεις και συνδρομητικές υπηρεσίες.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως οι Κορεάτες δεν είναι σε θέση να προσφέρουν απλοϊκή και κάθε άλλο παρά σύνθετη, ψυχαγωγία για τους νεότερους οδηγούς. Εκτός του Mini 45, το οποίο προσφέρθηκε ως δωρεά σε νοσοκομείο παίδων της Βαρκελώνης, η Hyundai φαίνεται πως βρίσκεται και σε φάση δοκιμών. Ο λόγος γίνεται για το μικρό συναρμολογούμενο «αγωνιστικό», το οποίο εμφανίστηκε καμουφλαρισμένο σε επίσημο βίντεο της εταιρίας.

Σε αντίθεση με όλα τα τελευταία προϊόντα που έχει προσφέρει ο κατασκευαστής τον τελευταίο καιρό, το αυτοκίνητο του ενός μόλις μέτρου προτιμά πιο παραδοσιακές τεχνολογίες. Μπορεί να το φτιάξει ο οποιοσδήποτε με απλά υλικά που θα βρει στην αγορά όπως, ξύλο, μεταλλικές βέργες για το σκελετό και βίδες.

Δες το βίντεο των «δοκιμών» παρακάτω

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...