Έφυγε από τη ζωή η Αριάδνη Γερασιμίδου

Μετά από τέσσερα χρόνια σκληρής μάχης με τον καρκίνο, η γνωστή δημοσιογράφος αυτοκινήτου, Άρια Γερασιμίδου, δεν είναι πια κοντά μας.

  • -
  • -

Το πρωί της 4ης Οκτωβρίου ξεκίνησε με μεγάλη θλίψη στο χώρο της δημοσιογραφίας αυτοκινήτου -και όχι μόνο- με την ανακοίνωση του θανάτου της Αριάδνης Γερασιμίδου. Η Άρια είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο YouTube, πριν από μερικές ημέρες, στο οποίο έκανε γνωστό ότι εδώ και τέσσερα χρόνια αντιμετωπίζει τη νόσο του καρκίνου. Όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν υπήρχε άλλη χημειοθεραπεία που να μπορούσε να κάνει.

Όλα αυτά τα χρόνια που έδινε σκληρή μάχη με την ασθένεια αυτή, μόνο όσοι το γνώριζαν μπορούσαν να το αντιληφθούν. Επισκίαζε όλα της τα προβλήματα με ένα μόνιμο χαμόγελο και αισιοδοξία. Σε αυτό ακριβώς το μοτίβο ήρθε και η είδηση ότι δεν είναι πια κοντά μας. Ένα post στους λογαριασμούς της στα social media αποκάλυψε το γεγονός και από κάτω διαβάσαμε το μήνυμα της Άριας πριν φύγει από τη ζωή.

Η ομάδα του GOCAR στέλνει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους της και το θαυμασμό της για τη δύναμη ψυχής που έδειξε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Καλό ταξίδι Άρια!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...