Πώς παραμένεις τόσο cool όταν η Lotus σου κόβεται στα δύο; Δείτε το video

Οι εικόνες σοκάρουν. Το αυτοκίνητο κείτεται μισοδιαλυμένο και οι επιβάτες στέκονται ακίνητοι στα καθίσματα.

  • -
  • -

Ένα τρομακτικό ατύχημα κατέγραψε κάμερα διαχείρισης κυκλοφορίας στην περιοχή Tai Po του Χονγκ Κονγκ. Η μαύρη Lotus Exige κινείται στη λεωφόρο, όταν ξαφνικά, ο οδηγός χάνει τον έλεγχο, το αυτοκίνητο προσκρούει στο διάζωμα και στη συνέχεια χτυπά με το πλάι σε μια κολόνα.

exige crash

Η σύγκρουση είναι τόσο σφοδρή που το βρετανικό sportcar κόβεται στη μέση και η οροφή αποκολλάται από τη θέση της. Ο οδηγός και ο συνοδηγός στέκονται στα καθίσματά τους. Ως εκ θαύματος, κανείς από τους δύο δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

lotus hong kong

Εντύπωση κάνει το γεγονός το πόσο χαλαροί παραμένουν, έπειτα από ένα τόσο σοκαριστικό ατύχημα. Μάλιστα, ο συνοδηγός φαίνεται να κρατά το κινητό του στα χέρια, την ώρα που τα μέλη των σωστικών συνεργείων επιχειρούν να τους απεγκλωβίσουν από την καμπίνα. Αυτή μάλιστα η εικόνα, δεν άφησε αδιάφορους τους χρήστες του διαδικτύου. Τα σχόλια είναι εμπνευσμένα, όπως και οι φωτογραφίες. Ο Alan Tang, ο χρήστης που κοινοποίησε αρχικά την ιστορία στο facebook, έφτιαξε και μια... ρομαντική εκδοχή με ένα φεγγάρι στο πλάνο, διακωμωδώντας την όλη κατάσταση:

exige troll

Να σημειώσουμε, πως οι δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με πόνους σε στήθος και αυχένα, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Δείτε το video από την πρόσκρουση:

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...