Lamborghini και Audi σε κόντρες στην Αττική Οδό με 270 km/h – Τους έπιασε η Αστυνομία

Το να κινείσαι στον δημόσιο δρόμο με ιλιγγιώδεις ταχύτητες αδιαφορώντας για τους πάντες εκτός από παράνομο είναι και επικίνδυνο.

  • -
  • -

Τα ραντεβού για ένα «άνοιγμα» σε συγκεκριμένους δρόμους της Αττικής είναι κάτι σύνηθες στη χώρα μας. Οδηγοί συναντιούνται «κάτω από τη μύτη» της Αστυνομίας, κάνοντας κόντρες με τα πανίσχυρα αυτοκίνητά τους, προς τέρψιν δεκάδων ή εκατοντάδων νεαρών κυρίως θεατών, που έχουν λάβει θέση για να απολαύσουν το θέαμα.

Το περασμένο μήνα πραγματοποιήθηκε μια ακόμη φιλική μάχη στην Αττική Οδό μεταξύ μιας Lamborghini Huracan και ενός Audi R8. Μάλιστα, οι οδηγοί κατέγραψαν με κάμερες τα ανδραγαθήματά τους και ανέβασαν την κόντρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις, καθώς οι ταχύτητες με τις οποίες κινούνταν ήταν εξωπραγματικές για δημόσιο δρόμο.

Τα κοντέρ των δύο supercar έγραψαν ακόμη και 270 km/h, με τα θηριώδη μοτέρ να «ουρλιάζουν» από την πίεση και τα ελαστικά να στριγγλίζουν στην άσφαλτο. Οι οδηγοί, θεωρώντας πως πρωταγωνιστούν σε σκηνή της ταινίας «Fast & Furious» και αδιαφορώντας πλήρως για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αλλά για την ασφάλεια των υπολοίπων χρηστών του δημόσιου δρόμου, απολάμβαναν την παρανομία τους.

Δεν τους νοιάζει πραγματικά τίποτα

Η Αστυνομία ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα συγκέντρωνε το υλικό προκειμένου να τους εντοπίσει. Οι παράνομοι οδηγοί και οι φίλοι τους κατέβασαν από το διαδίκτυο όλο το επίμαχο υλικό, θεωρώντας πως θα τη γλυτώσουν.

Οι άνδρες της Τροχαίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε συγκεκριμένα στέκια και περιοχές και σύμφωνα με όσα διαρρέουν εντόπισαν τον κάτοχο της Huracan, προχώρησαν σε σύλληψη και κατέσχεσαν το ιταλικό supercar. Θέμα χρόνου είναι να συλλάβουν και τον ιδιοκτήτη του R8. Τώρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη και όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του νόμου, οι κυρώσεις θα είναι σκληρές.

Για να αντιληφθείτε πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που κάνουν, θα σας δείξουμε έναν άλλο αυτοσχέδιο αγώνα που έγινε στη Βουλιαγμένης τον Ιανουάριο. Μια Lamborghini Huracan – προφανώς και είναι ο ίδιος οδηγός – και ένα Nissan GT-R κοντράρονται στην ευθεία και μάλιστα σε ώρες που η κυκλοφορία είναι σχετικά έντονη. Οι θεατές στέκονται στα πεζοδρόμια και πάνω στην άσφαλτο, καταγράφοντας με τα κινητά τους τηλέφωνα τη στιγμή.

Φαντάζεστε τι θα συμβεί αν ένας από τους οδηγούς χάσει τον έλεγχο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...