Τραγωδία στη Νίκαια – Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα σκοτώνοντας άλλον οδηγό [video]

Δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στην αερογέφυρα της Πέτρου Ράλλη.

  • -
  • -

Οι εικόνες από το δυστύχημα στη Νίκαια σοκάρουν. Ένα αυτοκίνητο στέκεται στραπατσαρισμένο στον δρόμο και το άλλο βρίσκεται από πάνω του, σε μια σκηνή που θυμίζει περισσότερο ταινία δράσης. Κι όμως συνέβη στην πραγματικότητα, δυστυχώς με έναν νεκρό.

Το αδιανόητο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λεωφόρο Θηβών, στη Νίκαια, όταν ένα επιβατικό ΙΧ που κινούνταν από Κερατσίνι προς Αθήνα, έσπασε τις προστατευτικές μπάρες στη συμβολή της γέφυρας στην οδό Λαμπράκη με την συμβολή της στην γέφυρα στην Πέτρου Ράλλη και έπεσε στο κενό από ύψος 7-8 μέτρων.

thivon

Κατά την πτώση, προσγειώθηκε πάνω σε άλλο όχημα, τραυματίζοντας θανάσιμα τον άτυχο 43χρονο οδηγό. Όσο για τον 33χρονο οδηγό του αυτοκινήτου που έπεσε από τη γέφυρα, δεν έπαθε τίποτα σοβαρό.

Διαβάστε επίσης: Νέο δυστύχημα στην παραλιακή – Νεκρός ένας 21χρονος

Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τους διερχόμενους οδηγούς να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν. Δυνάμεις της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τον άντρα που έχασε τη ζωή του. Η Τροχαία ξεκίνησε προανάκριση προκειμένου να εξακριβώσει τα αίτια του δυστυχήματος.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Npress Media

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...