Renault Clio τρακάρει με αεροπλάνο. Και τώρα ποιος πληρώνει;

Έχουμε ακούσει και διαβάσει για πολλά τροχαία ατυχήματα, όμως σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε κάτι τέτοιο.

  • -
  • -

Ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο ατύχημα έγινε στο αεροδρόμιο Alicante στην Ισπανία, ανάμεσα σε δύο οχήματα που δύσκολα περιμένεις ότι θα μπορούσαν να βρεθούν το ένα στο δρόμο του άλλου.

Αν και αρχικά μπορεί να φαντάζει ως fake news, τελικά είναι πραγματικότητα καθώς όντως ένα Renault Clio συγκρούστηκε με ένα Boeing 737, το οποίο φέρει τα χρώματα της Ryanair.

CLio

Το ατύχημα προέκυψε όταν το Clio βρέθηκε κάτω από την άτρακτο του Boeing και σφήνωσε εκεί, όπως μπορούμε να καταλάβουμε από το γεγονός ότι η ανάρτηση είναι εμφανώς πολύ συμπιεσμένη, ειδικά στο μπροστά μέρος, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες.

Αν και το ατύχημα από μόνο του είναι ασυνήθιστο, ακόμα πιο παράξενος είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτό έγινε.

Δείτε ακόμαΤράκαρα σε parking. Με καλύπτει η ασφάλεια;

Όταν το αυτοκίνητο βρέθηκε κάτω από το αεροπλάνο δεν υπήρχε κανένας στην καμπίνα, καθώς ο οδηγός είχε βγει λίγο νωρίτερα ξεχνώντας να τραβήξει το χειρόφρενο. Έτσι, το γαλλικό μοντέλο κινήθηκε μόνο του και τελικά σταμάτησε όταν συνάντησε την άτρακτο του αεροπλάνου της Ryanair, στο οποίο επίσης δεν υπήρχαν επιβάτες εκείνη τη στιγμή.

Το ζήτημα τώρα είναι ποιος θα πληρώσει για τη ζημιά και πόσο. Βέβαια, το Clio ανήκει στη δύναμη εδάφους του αεροδρομίου, οπότε λογικά θα υπάρχει κάποια σχετική πρόβλεψη.

Clio

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...