Αυτοκίνητο τρακάρει σχολικό – Σοκάρει το video

Η εικόνα και ο ήχος κόβουν την ανάσα. Τα παιδιά ουρλιάζουν από τρόμο, αλλά ως εκ θαύματος όλα επέζησαν από το σοβαρό τροχαίο.

  • -
  • -

Η αστυνομία του Albuquerque στις ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό βίντεο, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς και τους συνοδούς των σχολικών λεωφορείων. Τα πλάνα προέρχονται από την εσωτερική κάμερα στο σχολικό που μεταφέρει τα παιδιά του γυμνασίου.

Όπως βλέπουμε, το λεωφορείο κινείται στον δρόμο, με τα παιδιά να συνομιλούν μεταξύ τους και να χαζεύουν στα κινητά τους τηλέφωνα. Κανένα δεν φαίνεται να φορά τη ζώνη ασφαλείας, κάτι το οποίο πιστώνεται στον οδηγό του σχολικού και στον συνοδό.

Κάποια στιγμή, ένα Ford Mustang που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα – έκανε κόντρες με άλλο όχημα όπως αναφέρει η αστυνομία – πέφτει με δύναμη πάνω στο λεωφορείο από τη δεξιά πλευρά. Η σύγκρουση είναι τόσο σφοδρή που τα παιδιά πετάγονται στον αέρα. Τα σωματάκια τους χτυπούν από εδώ και από εκεί και οι φωνές των τρομαγμένων εφήβων σοκάρουν.

Δείτε επίσης: Τρομακτικό ατύχημα με νταλίκα – Κοιμήθηκε ο οδηγός

Το λεωφορείο έχει γυρίσει τουμπάρει και τα παιδιά έντρομα προσπαθούν να βγουν από την ανοικτή πόρτα στο πλάι. Τα περισσότερα τη γλύτωσαν με ελαφρά τραύματα και μόλις δύο παιδάκια νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει η ζωή τους.

Όσο για τον οδηγό που προκάλεσε το ατύχημα, είναι αντιμέτωπος με πολύ σοβαρές κατηγορίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...