Κρήτη: Μπαλώνουν τρύπες στην άσφαλτο με καρέκλες – Δείτε εικόνες

Οι άνθρωποι περίμεναν τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν δράση. Όταν είδαν και απόειδαν πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.

  • -
  • -

Οι λακκούβες και οι τρύπες στους ελληνικούς δρόμους δεν κάνουν εντύπωση σε κανέναν. Ειδικά στην περιφέρεια και τα νησιά, το οδόστρωμα βρίσκεται σε ορισμένα σημεία σε τραγική κατάσταση. Η Κρήτη, δυστυχώς, είναι ένα από τα νησιά με το χειρότερο οδικό δίκτυο.

Πρόσφατα, στο Καλαμάκι στα Χανιά, το οδόστρωμα υπέστη μεγάλη καθίζηση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια τεράστια τρύπα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο δήμος δίνει άμεσα εντολή στα αρμόδια συνεργεία να σπεύσουν στο σημείο και να τοποθετήσουν κώνους. Εννοείται πως η τρύπα πρέπει να καλυφθεί αμέσως.

kriti

Προφανώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό δεν συνέβη. Έτσι, οι κάτοικοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, πριν κάποιος άτυχος οδηγός πέσει με το αυτοκίνητό του μέσα στην τρύπα και προκληθεί ατύχημα. Έβαλαν λοιπόν μια πλαστική καρέκλα στη μέση του δρόμου, πάνω από το σημείο που υπέστη καθίζηση.

Διαβάστε επίσης: Σκασμένο λάστιχο: Οι 5 συνηθέστερες αιτίες

Ο τρόπος αυτός δεν είναι και ο πιο… ανεπτυγμένος και ασφαλής ευρωπαϊκά, αλλά οι άνθρωποι δεν είχαν άλλη επιλογή. Η ευφάνταστη σκέψη των Χανιωτών όμως, έφερε αποτέλεσμα, αφού κανείς δεν έπεσε μέσα.

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως, λίγο αργότερα έφτασε περιπολικό, με τον αστυνομικό να τοποθετεί κώνους και κορδέλα ειδοποίησης, αφήνοντας στη θέση της, στη μέση του δρόμου, την πλαστική καρέκλα!

kriti

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο zarpanews.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...