Video: Η οδηγός που διέλυσε 10 σταθμευμένα αυτοκίνητα επίτηδες!

Το να τρακάρεις τα σταθμευμένα αυτοκίνητα το ένα μετά το άλλο, λες και βρίσκεσαι σε συγκρουόμενα, δεν είναι και το πιο λογικό.

  • -
  • -

Ένα απίθανο περιστατικό σημειώθηκε σε χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου σε κομητεία της Καλιφόρνια. Μια γυναίκα, τρακάρει σκόπιμα τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές σε 10 από αυτά και πολύ μεγάλες στο δικό της.

women

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox 11, η 33χρονη οδηγός του Nissan Rogue Sport είχε βγει εκτός ελέγχου. Έβαζε όπισθεν και στη συνέχεια πρώτη, χτυπώντας το ένα όχημα μετά το άλλο. Αν και δεν είχε τον χώρο να αναπτύξει ταχύτητα, οι προσκρούσεις ήταν αρκετές για να προκληθούν ζημιές σε κάθε όχημα. Μάλιστα, επιτάχυνε ακόμη και προς τους πεζούς που την προέτρεπαν να σταματήσει την τρελή πορεία της.

Διαβάστε επίσης: Το χειρότερο παρκάρισμα που έχεις δει ποτέ!

Το θέαμα τελείωσε λίγα αργότερα, μετά από καταδίωξη της αστυνομίας στον αυτοκινητόδρομο 5. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε. Όσο για την πρωταγωνίστρια, λέγεται πως οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

@makaylah0yt soooo this happened at work today. I’m so glad I parked in the back…. this video was from another guy who worked in our building. She ended up getting on the freeway after this and they shut down the freeway. I think she got arrested but I’m not sure. #missionviejo #orangecounty #hitandrun ♬ original sound - kay

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...