Video: Έπεσε με ηλεκτρικό πατίνι, τον πάτησε αυτοκίνητο 2 φορές

Όποιος κυκλοφορεί με ηλεκτρικό πατίνι και το θεωρεί απόλυτα ασφαλές μεταφορικό μέσο, καλύτερα να ρίξει μια ματιά σε αυτό το βίντεο.

  • -
  • -

Τα ηλεκτρικά πατίνια προσφέρουν καθημερινή ευκολία στις μετακινήσεις. Χιλιάδες άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για να πηγαινοέρχονται μέσα στις πόλεις, ωστόσο, η χρήση τους εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για τον χρήστη.

Ο πρωταγωνιστής του παρακάτω βίντεο είναι ο ιδανικός για να εξηγήσει τους κινδύνους που εγκυμονούν τα ηλεκτρικά πατίνια και ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται στον δημόσιο δρόμο, όπως τα υπόλοιπα οχήματα. Ο ίδιος πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τον πιο τυχερό στον κόσμο, καθώς, ενώ τον πάτησε φορτηγάκι, με κάποιο μαγικό τρόπο τη γλύτωσε με μώλωπες και μερικά σπασμένα πλευρά.

patini

Όπως βλέπουμε στα πλάνα, έπεσε από το πατίνι την στιγμή που το φορτηγάκι ξεπάρκαρε. Το σώμα του βρέθηκε κυριολεκτικά κάτω από τους τροχούς, με τον οδηγό να μην τον αντιλαμβάνεται εγκαίρως. Το Van συνεχίζει να κινείται και η εμπρός αριστερή ρόδα περνά πάνω από το σώμα του. Εκείνη τη στιγμή όμως, ο οδηγός βάζει όπισθεν και τον πατάει ξανά.

Δείτε επίσης: Έπιασε 100 km/h με ηλεκτρικό πατίνι σε δρόμο της Θεσσαλονίκης

Ως εκ θαύματος, σηκώνεται μόνος του από το έδαφος χωρίς να έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Όσο για το ποιος ευθύνεται για το ατύχημα, οι Αρχές της Αυστραλίας θεώρησαν αποκλειστικά υπεύθυνο τον χρήστη του πατινιού.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...