Νέο Toyota Aygo X Undercover – Το πιο fashion crossover

Η νέα έκδοση του Aygo X φέρει την υπογραφή ενός διάσημου σχεδιαστή μόδας και διακρίνεται για το μοναδικό στυλ και τα εξατομικευμένα αξεσουάρ.

  • -
  • -

Στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, η Toyota παρουσίασε μια ειδική έκδοση του Aygo X με την ονομασία Undercover. Το αυτοκίνητο φέρει την υπογραφή της μάρκας UNDERCOVER και του ανατρεπτικού σχεδιαστή Jun Takahashi και διακρίνεται για τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά, τόσο στο εξωτερικό αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό.

aygox

Είναι βαμμένο σε δύο αποχρώσεις του γκρι, στην οροφή έχουν αποτυπωθεί οι λέξεις «CHAOS» και «BALANCE» που χαρακτηρίζουν τον σχεδιαστή, οι ζάντες είναι ματ μαύρες 18 ιντσών και τα διακοσμητικά ένθετα σε έντονη κόκκινη απόχρωση.

aygox

Στο εσωτερικό, υπάρχουν οι υπογραφές των UNDERCOVER και Jun Takahashi, το κλασικό μοτίβο του designer με τα γράμματα των λέξεων «CHAOS» και «BALANCE» να μπερδεύονται στο σχέδιο, τα νέα υφάσματα σε καθίσματα και επιφάνειες, καθώς και στοιχεία που εκφράζουν την υψηλή ραπτική του Ιάπωνα σχεδιαστή.

Σε πόσες μονάδες θα παραχθεί το Aygo X Undercover

Στόχος αυτής της συνεργασίας ήταν να δημιουργηθεί κάτι ενδιαφέρον και απροσδόκητο, όπως τόνισε ο επικεφαλής σχεδιασμούς τη Toyota. Να αναδειχθούν τα έντονα χρώματα και οι λεπτομέρειες, του crossover πόλης της Toyota.

aygox

Δείτε εδώ το φθηνότερο αυτοκίνητο της Toyota στην Ελλάδα

aygo x

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν αλλαγές, με τον 1.000άρη τρικύλινδρο κινητήρα των 72 ίππων να συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από το καπό. Η συλλεκτική αυτή έκδοση του Aygo x θα παραχθεί σε 5.000 μονάδες και αφορά αποκλειστικά την Ευρώπη. Μπορεί να παραγγελθεί μόνο online, έχοντας στάνταρ όλα τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης, την ψηφιακή οθόνη και το προηγμένο ηχοσύστημα της JBL. Οι παραδόσεις στους πελάτες θα ξεκινήσουν στις αρχές του καλοκαιριού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...