Νέα, φθηνότερη έκδοση για το υβριδικό Kia Stonic των 120 PS - Τιμή

Το δημοφιλές B-SUV της κορεατικής μάρκας έρχεται σε νέα, πιο οικονομική έκδοση 120 ίππων, με χειροκίνητο κιβώτιο στη θέση του αυτόματου DCT.

  • -
  • -

Το Kia Stonic είναι ένα από τα πιο τίμια αυτοκίνητα της αγοράς. Δεν προσποιείται τίποτα που δεν είναι και απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν ένα value for money αυτοκίνητο, έχοντας τον νεανικό χαρακτήρα ενός B-SUV. Στην Ελλάδα αποτελεί μια δημοφιλέστατη πρόταση στην αγορά. Ο κόσμος το εκτιμά για όλους τους παραπάνω λόγους, όπως και για τις πολύ λογικές τιμές του.

Πλέον υπάρχει ακόμη ένας λόγος για να το αγαπήσει το κοινό, καθώς η Kia μόλις έκανε διαθέσιμη μία νέα, φθηνότερη έκδοση για το κορυφαίο σύνολο των 120 ίππων. Εκεί που άλλοι κατασκευαστές ξέρουν μόνο να ανεβάζουν τις τιμές, η κορεατική μάρκα κάνει κίνηση ματ, προσφέροντας απλά το πιο ισχυρό Stonic του καταλόγου και με χειροκίνητο κιβώτιο πλέον, εξ ου και η χαμηλότερη τιμή.

stonic

Μέχρι σήμερα, το κορεατικό B-SUV ερχόταν με μία πληθώρα κινητήριων συνόλων που χρησιμοποιούσαν τόσο χειροκίνητα, όσο και αυτόματα κιβώτια. Το κορυφαίο 120άρι όμως ερχόταν αποκλειστικά ως αυτόματο. Πλέον αυτό αλλάζει χάρη στην έκδοση 1.0T 120 PS GL Optimum 6MT 48V Hybrid, η οποία είναι και 1.400 € φθηνότερη από την αντίστοιχη που χρησιμοποιεί αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT 7 σχέσεων.

Δείτε ακόμη: 5 Kia χωρίς Τέλη Κυκλοφορίας

Ακόμη ένα προσόν του συγκεκριμένου συνόλου είναι η ήπια υβριδική τεχνολογία που χρησιμοποιεί, η οποία επιτρέπει για ακόμη πιο οικονομικές μετακινήσεις χωρίς να χάνεται η σπιρτάδα του ισχυρότερου συνόλου της γκάμας. Η τιμή για την νέα έκδοση του Kia Stonic με τους 120 ίππους και το χειροκίνητο κιβώτιο έχει οριστεί στις 22.340 €.

Σημείωση: Στις παραπάνω φωτογραφίες απεικονίζεται η έκδοση GT-Line

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...