Πήγε να αλλάξει κουμπιά στη Ferrari και τον χρέωσαν 10.000 $

Όταν έχεις Ferrari και πας στο συνεργείο, αυτά τα πόσα δεν πρέπει να σου φαίνονται υπερβολικά. Η μήπως όχι;

  • -
  • -

Άναυδος έμεινε ο ιδιοκτήτης μιας Ferrari στις ΗΠΑ, όταν είδε το τιμολόγιο που του παρέδωσε η αντιπροσωπεία για εργασίες επισκευής. Ο κάτοχος του ιταλικού supercar – δεν αναφέρει ποιο μοντέλο είναι – μετέβη στη μονάδα προκειμένου να του αντικαταστήσουν ορισμένους διακόπτες που δεν λειτουργούσαν σωστά.

Τα κουμπιά «κολλούσαν» για την ακρίβεια, με τον πελάτη να ζητά την αντικατάστασή τους. Φυσικά, στη Ferrari ανέλαβαν να τα αλλάξουν, με την αντικατάστασή τους να στοιχίζει συνολικά σχεδόν 10.000 δολάρια, συμπεριλαμβανομένης της αμοιβής για την εργασία, όπως φαίνεται στο τιμολόγιο που δημοσίευσε.

ferrari

Έδωσε και άλλα 19.000 € για ρουλεμάν και φώτα

Εκτός από τα 10.000 $ για τα κουμπιά, ο κάτοχος της Ferrari πλήρωσε επιπλέον 19.000 $ για καινούρια κεραμικά ρουλεμάν των τροχών και επεμβάσεις στα LED φωτιστικά σώματα, τα οποία όπως υποστηρίζει δεν ήταν σωστά στερεωμένα και έπεφταν.

ferrari

Διαβάστε επίσης: Ποιος κινητήρας Ferrari πωλείται για 350.000 €;

Ο πελάτης, παρότι το ποσό που του ζήτησε να πληρώσει η εταιρεία του φάνηκε υπερβολικό, εξόφλησε κανονικά τη Ferrari. Αμέσως μετά όμως, έβγαλε προς πώληση το αυτοκίνητο, θεωρώντας πως εμφάνιζε πολλά προβλήματα αξιοπιστίας και επέλεξε να αγοράσει μια καινούρια Chevrolet Corvette C8.

Πηγή: Jerry Mos

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...