Πανικός στην επιστροφή του Πάσχα – Ατελείωτες οι ουρές [video]

Οι οδηγοί που επιστρέφουν από τις διακοπές του Πάσχα ταλαιπωρούνται αφάνταστα. Κάποιοι έκαναν και 11 ώρες να φτάσουν σπίτι.

  • -
  • -

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή τις εορτές του Πάσχα, εξήλθαν από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών την περασμένη εβδομάδα, 576.914 οχήματα. Από την Αττική, έφυγαν περίπου 2 εκατ. άνθρωποι προκειμένου να περάσουν τις γιορτές στα χωριά τους ή σε τουριστικούς προορισμούς.

Η φετινή έξοδος ήταν από τις μεγαλύτερες, ωστόσο, επειδή έγινε σταδιακά, δηλαδή όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, δεν προέκυψαν προβλήματα στους αυτοκινητοδρόμους. Ωστόσο, κατά την επιστροφή, ελάχιστοι γλύτωσαν την ταλαιπωρία. Στα διόδια της Ελευσίνας, το απόγευμα προς βράδυ της Δευτέρας 17 Απριλίου, επικράτησε το αδιαχώρητο.

Οι ουρές ήταν ατελείωτες, όπως φαίνεται και από τα πλάνα που κατέγραψε με το drone του ένας χρήστης του TikTok.

@potamoulas_a Επιστροφη στην βαση μας ? Κουραγιο 😂 #greek #drone #reel #easter #πασχαστοχωριο #επιστροφη #traffic #kinisi #ath #αθηνα #πασχα #fy #mpesfypgamw ♬ Smoked out Phonk - TREVASPURA

 

Έκαναν 11 ώρες να φτάσουν Αθήνα

Χαρακτηριστική περίπτωση της ταλαιπωρίας των οδηγών κατά την επιστροφή, είναι η μαρτυρία ενός κυρίου. Το ζευγάρι μετέβη στα Ζαγοροχώρια για τις εορτές του Πάσχα και προτίμησε να αναχωρήσει από τη μαγευτική περιοχή της Ηπείρου με προορισμό την Αθήνα το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα.

Δες εδώ τους 10 τρόπους για να μειώσεις την κατανάλωση βενζίνης

Αναχώρησε στις 10 το πρωί, αλλά λόγω του μποτιλιαρίσματος, έφτασε στο σπίτι τους στις 8:45 το βράδυ. Το ταξίδι της επιστροφής διήρκεσε σχεδόν 11 ώρες, με μόνο μια μικρή στάση για ένα σνακ και καφέ.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...