Video: Κλείδωσε, δεν τράβηξε χειρόφρενο – Τη σφήνωσε στον τοίχο η Mercedes της

Η κυρία ξέχασε να τραβήξει το χειρόφρενο και η Mercedes A-Class κύλησε προς τα πάνω της, σφηνώνοντάς τη στην πόρτα του σπιτιού.

  • -
  • -

Καθημερινά, στους δρόμους σημειώνονται απίθανα περιστατικά. Μια στιγμή απροσεξίας αρκεί για να συμβεί το οτιδήποτε, όπως αυτό που έγινε στο Lancashire της Μεγάλης Βρετανίας. Η κυρία Melanie πάρκαρε το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι, πήρε το σκυλάκι της και έκλεισε τη πόρτα. Ωστόσο, ξέχασε κάτι σημαντικό. Να τραβήξει το χειρόφρενο.

Λόγω της κλίσης του οδοστρώματος, η Mercedes A-Class κύλησε προς τα πίσω, χωρίς η 50χρονη να το πάρει αμέσως χαμπάρι. Έτσι, όταν έφτασε στο ύψος της πόρτας του πορτμπαγκάζ, το όχημα την στρίμωξε ανάμεσα στον προφυλακτήρα και τον τοίχο της οικίας της.

Δείτε ακόμη: Σταμάτησε το αυτοκίνητο με τα χέρια

Ευτυχώς, το αυτοκίνητο δεν είχε προλάβει να αναπτύξει ταχύτητα και δεν τραυμάτισε τη γυναίκα. Όμως, αυτή σφηνώθηκε στο σημείο, καλώντας για βοήθεια τους γείτονες και ειδικότερα τη Charlotte. Αυτή δεν αποκρίθηκε, αλλά εμφανίστηκε ένα άλλος άντρας, με τη Melanie να γελά με την αφηρημάδα της, λέγοντας κάποια γαλλικά, πριν ο James ανοίξει την πόρτα του οχήματος και τραβήξει το χειρόφρενο.

Πηγή: dailymail.co.uk

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...