Το νέο Toyota C-HR στην Ελλάδα: Τιμές και εκδόσεις

Το δυναμικό υβριδικό crossover ήρθε και στη χώρα μας, σε εκδόσεις 1.8 και 2.0, αλλά και ως plug-in hybrid, με δυνατότητα on-line παραγγελίας του.

  • -
  • -

Από σήμερα, 1 Αυγούστου, το νέο Toyota C-HR αρχίζει την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά, με την εκκίνηση των online κρατήσεων. Μέσω της νέας αυτής πλατφόρμας, οι ενδιαφερόμενοι έρχονται ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του δικού τους C-HR, μιας και μέσω της ολοκλήρωσης της διαδικασίας, οι πελάτες θα λάβουν άμεση προτεραιότητα στην παραλαβή του αυτοκινήτου τους.

Μετά την αποκάλυψη του νέου Toyota C-HR στα τέλη Ιουνίου, η online κράτηση έρχεται να μετουσιώσει το υψηλό ενδιαφέρον των πελατών σε απτή εκδήλωση ενδιαφέροντος αγοράς. Έως τις 11 Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Toyota, να προχωρούν σε διαμόρφωση της έκδοσης που τους ενδιαφέρει, σε επιλογή του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου που τους εξυπηρετεί και στη συνέχεια σε online κράτηση, χωρίς κάποια χρέωση.

Το νέο Toyota C-HR διατίθεται στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης τα 29.300 €, μέσα από την έκδοση C-ULT, η οποία λανσάρεται με υψηλού επιπέδου εξοπλισμό, ασύγκριτα αναβαθμισμένου έναντι της απερχόμενης γενιάς, σε όλες τις διαστάσεις, με εστίαση στους τομείς της ασφάλειας, τεχνολογίας κινητήρων και πολυμέσων. Από την πρώτη έκδοση διατίθενται πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3’’, σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect με οθόνη αφής 8’’ και πλήθος συνδεδεμένων και απομακρυσμένων υπηρεσιών, όπως το Cloud σύστημα πλοήγησης και η ρύθμιση της θερμοκρασίας της καμπίνας από το smartphone, ασύρματη ενσωμάτωση στο Apple Car Play, πλήρως LED φωτιστικά σώματα, καθώς, φυσικά, και την 5η γενιά Toyota Hybrid Electric και 3η γενιά Toyota Safety Sense, με το σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου (BSM) στον βασικό του εξοπλισμό.

Toyota C-HR

Με τι κινητήρες διατίθεται το Toyota C-HR στην Ελλάδα

Η γκάμα του C-HR περιλαμβάνει πλήρως υβριδικές εκδόσεις 1.8 και 2.0 (HEV), με αντίστοιχες ονομασίες Hybrid 140 και Hybrid 200, οι οποίες φανερώνουν και τη μέγιστη ισχύ των δύο συστημάτων. Η επιλογή τετρακίνησης AWD-i που διατίθεται με το Hybrid 200 παρέχει πρόσθετη πρόσφυση, με την υποστήριξη ενός ακόμα ηλεκτροκινητήρα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ο οποίος είναι ισχυρότερος από εκείνον του Yaris Cross, φτάνοντας τους 41 ίππους.

Τα παραπάνω νούμερα είναι ικανά να χαρίσουν στο C-HR των 140 ίππων 0-100 km/h σε 9,9 sec και τελική 170 km/h. Η ισχυρότερη έκδοση Hybrid 200 καταφέρνει να ολοκληρώσει το 0-100 km/h se 8,1 sec με κίνηση στους εμπρός τροχούς και σε 7,9 sec με την τεχνολογία έξυπνης τετρακίνησης (AWD-i), ενώ και στις δύο περιπτώσεις η τελική φτάνει τα 180 km/h. Όλες οι εκδόσεις απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας, αφού εκπέμπουν από 103 έως 112 CO2/km.

Το C-HR Plug-in Hybrid 220 παρέχει αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση για καθημερινή χρήση, με ηλεκτρική αυτονομία έως 66 km και Regeneration Boost, μια εμπειρία τύπου “one pedal” driving, με τρία επίπεδα λειτουργίας. Πρόκειται για την ίδια τεχνολογία που είδαμε και στο νέο Prius. Από πλευράς επιδόσεων, το Plug-in Hybrid 220 έχει την ίδια ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα στα 180 km/h, αλλά για το 0-100 km/h χρειάζεται μόλις 7,4 sec.

Οι τιμές εκκίνησης κάθε έκδοσης είναι οι εξής:

  • Toyota C-HR 1.8 HEV από 29.300 
  • Toyota C-HR 2.0 HEV από 35.270 
  • Toyota C-HR 2.0 HEV AWD-i από 37.207 
  • Toyota C-HR 2.0 PHEV από 39.470 €

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων. Σημειώστε ότι στην online πλατφόρμα θα διατίθενται προς κράτηση οι εκδόσεις C-LUB, C-HIC, GR SPORT, PREMIERE EDITION και GR SPORT ULTIMATE EDITION, εξαιτίας της προτεραιότητας που έχει δοθεί στις παραγωγές στα εργοστάσια της Toyota. Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες παραδόσεις αυτοκινήτων αναμένονται τέλος του 2023.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...