Οδηγός Porsche σκότωσε άνθρωπο και εξαφανίστηκε – Δείτε το δυστύχημα [video]

Η οδηγός της Porsche 911 πήγαινε με 160 km/h. Το αυτοκίνητο «πέταξε», με τον συνοδηγό να χάνει τη ζωή του. Η Κινέζα διέφυγε για να γλυτώσει τις κατηγορίες.

  • -
  • -

Πριν από περίπου έναν μήνα, στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ σημειώθηκε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα. Η Porsche 911 που φέρεται να οδηγούσε η Ting Ye είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, όταν η οδηγός έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο γλίστρησε ανεξέλεγκτο, χτύπησε σε ένα τσιμεντένιο φράγμα, σηκώθηκε στον αέρα και κατέληξε διαλυμένο εκτός δρόμου.

Το δυστύχημα συνέβη πρώτες πρωινές ώρες στην 112η Λεωφόρο και όπως προκύπτει από τα πλάνα, το sportcar κινούνταν με περίπου 160 km/h. Ο 27χρονος συνοδηγός ονόματι Yabao Liu τραυματίστηκε θανάσιμα, σε αντίθεση με την οδηγό, η οποία δεν είχε τίποτα σοβαρό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Ting Ye μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αλλά λίγο αργότερα, έφυγε απροειδοποίητα. Η κυρία, γνωρίζοντας πως ήταν υπεύθυνη τροχαίου δυστυχήματος, επιχείρησε να διαφύγει από τη χώρα και τα κατάφερε.

Πήρε αεροπλάνο και έφυγε για Κίνα

H αστυνομία επιβεβαίωσης πως διέφυγε στην πατρίδα της, την Κίνα, μέσω Καναδά. Οι Αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, αλλά η Ting Ye είναι ακόμη άφαντη. Το να προσαχθεί ενώπιον της δικαιοσύνης δεν είναι δυνατόν, εκτός αν ταξιδέψει κάποια στιγμή στις ΗΠΑ ή σε χώρα όπου υπάρχει συμφωνία έκδοσης.

porsche

Δείτε ακόμη: Τρομακτικό τροχαίο με 3 Porsche και 4 νεκρούς – Δείτε το video

Το γεγονός, γιατί χρειάστηκε τόσος χρόνος για να εκδώσει ένταλμα η αστυνομία, να εξετάσει την Ye για το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα της ή να τη συλλάβει κατά την εισαγωγή στο νοσοκομείο, είναι άγνωστο προς το παρόν.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...