Μεθυσμένος οδηγός κάλεσε την αστυνομία να τον συλλάβει!

Συνήθως, όταν ένας μεθυσμένος οδηγεί, προσπαθεί να αποφύγει τα μπλόκα της αστυνομίας και τις κυρώσεις. Αυτός ο άνδρας αντίθετα, πήρε ο ίδιος τηλέφωνο για να τον μαζέψουν!

  • -
  • -

Όταν έχεις καταναλώσει 3,5 φορές παραπάνω αλκοόλ από το όριο είναι αδύνατον όχι μόνο να οδηγήσεις, αλλά να περπατήσεις ευθεία. Κι όμως, πολλοί οδηγοί, αν και γνωρίζουν πως αυτό που κάνουν είναι εγκληματικό, επιμένουν να πίνουν και να πιάνουν τιμόνι.

Ένας Βρετανός ωστόσο, πήρε ο ίδιος την αστυνομία για να καταγγείλει τον εαυτό του. Όπως ανέφερε η αστυνομία του Βόρειου Γιορκσάιρ στην Αγγλία, το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου, ένας άνδρας κάλεσε το Τμήμα και ζήτησε να πάνε να τον συλλάβουν καθώς δεν ήξερε τι έκανε.

driver

Η αστυνομία ζήτησε επιπλέον πληροφορίες για το όχημα που οδηγούσε και το σημείο που βρισκόταν, με τον 52χρονο να απαντά με δυσκολία, αφού με τόσο αλκοόλ στον οργανισμό του ήταν πολύ δύσκολο να βάλει σε σειρά τις σκέψεις του.

Δείτε ακόμη: Όριο αλκοτέστ: Πότε σε «πιάνει», ποια είναι τα πρόστιμα

Τελικά, ένα περιπολικό κατάφερε να εντοπίσει το van του και να μαζέψει τον άνδρα. Στον έλεγχο που του έγινε, το αλκοολόμετρο έδειξε 123 gr ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα, νούμερο που ξεπερνά κατά 3,5 φορές το όριο στη Μεγάλη Βρετανία. Φυσικά, συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Στις 29 Φεβρουαρίου θα δικαστεί, με την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...