Βαφή αυτοκινήτου με σκόνη από το φεγγάρι – Κυριολεκτικά!

Όταν έχεις ατέλειωτα λεφτά, ψάχνεις τρόπους να κάνεις κάτι διαφορετικό, όμως ένας άνθρωπος το... τερμάτισε, βάφοντας ένα supercar με σκόνη από το φεγγάρι!

  • -
  • -

Στον κόσμο του customization των supercars, ο Kris Singh είναι μία εξέχουσα προσωπικότητα, καθώς έχει γίνει γνωστός για τις εξωφρενικές αλλά και έξυπνες μετατροπές του. Το τελευταίο του εγχείρημα αφορά μια Pagani Utopia, που πρόκειται να παραδοθεί εντός του επόμενου έτους, υποσχόμενος ένα επίπεδο μοναδικότητας που ξεπερνά τις συμβατικές έννοιες της εξατομίκευσης αυτοκινήτων.

Ο Singh μπορεί να υπερηφανεύεται για μια αξιοσημείωτη συλλογή, που τροφοδοτείται από το βαθύ πάθος του για τα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. Με καθαρή αξία που εκτιμάται γύρω στα 200 εκατομμύρια δολάρια, η ικανότητα του Singh να εκδηλώνει τις αυτοκινητιστικές του φαντασιώσεις δεν έχει όρια.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/474d6c9089e85e1437559e59eca4c75c.jpg

Χρώμα αυτοκινήτου με σκόνη από το φεγγάρι

Το 2018, ο Singh έγινε πρωτοσέλιδο ανακοινώνοντας ότι απέκτησε ένα κομμάτι βράχου από το φεγγάρι, σκοπεύοντας να το ενσωματώσει στην ειδικά προσαρμοσμένη βαφή μιας Aston Martin Valkyrie. Το χρώμα που θα προέκυπτε θα είχε την ονομασία «Karosserie Lunar Red» και συγκέντρωσε από την αρχή σημαντική προσοχή, συμβολίζοντας την τάση του Singh να διευρύνει τα όρια του customization στα supercars.

Δείτε ακόμα: 7 ρολόγια (πολύ) πιο ακριβά από την Bugatti Chiron

Το πλάνο γι’ αυτήν την ειδική βαφή της Valkyrie αντιμετώπισε συνεχείς αναποδιές και τελικά εγκαταλείφθηκε, όμως ο Singh παραμένει απτόητος, ανακατευθύνοντας τις φιλοδοξίες του προς την Pagani Utopia του. Συνεργαζόμενος για άλλη μια φορά με την εξειδικευμένη εταιρεία Karosserie, ο Singh σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα νέο, πρωτοφανές χρώμα, που καλύπτεται από μυστικότητα μέχρι τη μεγάλη αποκάλυψη.

pagani-utopia-piso

Η ακλόνητη αφοσίωση του Singh στην μοναδικότητα εκτείνεται πέρα από την απλή αισθητική. Η εκτεταμένη συλλογή του περιλαμβάνει σπάνια δείγματα όπως η Pagani Zonda Cinque και η Huayra BC, μαζί με έναν στόλο από Bugatti, Ferrari, Lamborghini και άλλα supercars, αναδεικνύοντας το απαιτητικό του γούστο και την αδιάκοπη επιδίωξη της αυτοκινητικής τελειότητας.

Καθώς ο Singh περιμένει με ανυπομονησία την παράδοση της Utopia με αυτό το τόσο ξεχωριστό χρώμα, αφήνει τους λάτρεις και τους ανταγωνιστές να εικάζουν για το μέγεθος της μοναδικότητάς της. Για τον Singh, αυτό το τελευταίο εγχείρημα αντιπροσωπεύει όχι μόνο τη συνέχιση της αυτοκινητιστικής του κληρονομιάς, αλλά και μια απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής του να διευρύνει τα όρια της προσαρμογής των supercars.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...