Νέο Opel Frontera: Με αυτούς τους κινητήρες θα έρθει στην Ελλάδα - Πόσο μεγάλο είναι το πορτ μπαγκάζ;

Ηλεκτρικό, βενζίνη αλλά και ήπια υβριδικό. Το νέο Opel Frontera θα έχει κινητήρες για κάθε προτίμηση, δύο μεγέθη μπαταρίας για να καλύπτει όλες τις ανάγκες, καθώς και ευρύχωρο πορτ μπαγκάζ.

  • -
  • -

Το νέο Opel Frontera, που έκανε πρόσφατα την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Κωνσταντινούπολη, έρχεται να φέρει μια νέα εποχή για τα compact SUV της γερμανικής μάρκας.

Εκτός από την μοντέρνα σχεδίαση και τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, το Frontera ξεχωρίζει για τους αποδοτικούς κινητήρες και την αυξημένη λειτουργικότητά του, η οποία οφείλεται στις διαφορετικές επιλογές που προσφέρει.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/0b2cb5adfdba3755010634199a5343df.jpeg

Αυτοί είναι οι κινητήρες του νέου Opel Frontera

Το νέο Frontera θα διατίθεται με ήπια υβριδικά σύνολα βενζίνης, αλλά και σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδοχές. Οι ήπια υβριδικές εκδόσεις θα τροφοδοτείται από νέους υπερτροφοδοτούμενους τρικύλινδρους βενζινοκινητήρες 1,2 λίτρων, διαθέσιμους σε δύο επίπεδα ισχύος, με 100 και 136 ίππους. Οι κινητήρες συνδυάζονται με ένα νέο αυτόματο 6-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και ηλεκτροκινητήρα 28 ίππων.

Δείτε ακόμα: Στην Ελλάδα το Opel Astra Electric - Δείτε τιμή

Για όσους αναζητούν μια 100% φιλική προς το περιβάλλον λύση, η έκδοση Frontera Electric προσφέρει δύο επιλογές μπαταρίας, με μέγιστη αυτονομία έως 400 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τον κύκλο WLTP.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/bc2d785a0ca9da358e7096d37edd3823.jpg

Πόσο μεγάλο είναι το πορτ μπαγκάζ του νέου Opel Frontera;

Το Frontera προσφέρει άφθονο χώρο για αποσκευές, με χωρητικότητα 450 λίτρων με τα καθίσματα ανασηκωμένα. Χάρη στην πρακτική λειτουργία αναδίπλωσης των καθισμάτων, η χωρητικότητα αυξάνεται στα 1.600 λίτρα, ιδανικά για μεταφορά μεγάλων αντικειμένων ή για εξορμήσεις στη φύση.

Επιπλέον, το Frontera μπορεί να φέρει έως και 240 kg στην οροφή, ενώ διατίθενται προαιρετικές ράγες οροφής για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Μια ιδιαίτερη προσθήκη είναι η σκηνή οροφής με σκάλα, ειδικά σχεδιασμένη για το Frontera, ώστε το αυτοκίνητο να χρησιμοποιείται εύκολα και για κάμπινγκ.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/258bfaba8ea4776ef3e399cb25bfa884.jpeg

Θα έχει και εφταθέσια έκδοση το νέο Opel Frontera

Για οικογένειες με πολλούς επιβάτες ή για όσους χρειάζονται επιπλέον χώρο, η Opel προσφέρει και μια εφταθέσια έκδοση του Frontera. Η επιπλέον σειρά καθισμάτων προσφέρει άνεση και ευρυχωρία, καθιστώντας το Frontera ιδανικό για μεγάλες οικογενειακές εξορμήσεις ή για να μετακινούνται μεγάλες παρέες.

Συνολικά, το νέο Opel Frontera συνδυάζει την πρακτικότητα, την απόδοση και την τεχνολογία, καθιστώντας το μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ευέλικτο και σύγχρονο SUV.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...