Ferrari 488 Pista έπεσε σε ποτάμι της Ελβετίας – Πώς σώθηκε ο οδηγός

Το πανάκριβο supercar κατέληξε στα ορμητικά νερά του ποταμού Simme, με τον οδηγό, ευτυχώς να βγαίνει σώος και αβλαβής έπειτα από περίπου 40 λεπτά.

  • -
  • -

Η Ferrari 488 Pista είναι ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους. Ένα ιδιαίτερα ισχυρό και προφανώς πανάκριβο τετράτροχο, με την τιμή της να κυμαίνεται από 300.000 έως 500.000 ευρώ, ανάλογα τους φόρους κάθε χώρας.

Πρόσφατα, στην Ελβετία, ο κάτοχος μιας 488 Pista κατάφερε να ρίξει το όχημα σε ποτάμι και ουσιαστικά να το βγάλει προς ολική καταστροφή. Το ατύχημα σημειώθηκε στη διαδρομή μεταξύ Zweisimmen και Boltigen. Ο οδηγός της Ferrari φέρεται να συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, έχασε τον έλεγχο και έπεσε μέσα στον Simme.

ferrari

Στις εικόνες που κυκλοφορούν στα social media, φαίνεται το ασημί ιταλικό supercar με τους 720 ίππους να στέκεται με τη μούρη προς τα πάνω και τον κάτοχο να είναι όρθιος από τη δεξιά πόρτα. Ο οδηγός, λόγω των ορμητικών νερών του ποταμού δεν μπορούσε να κολυμπήσει προς την όχθη, αφού υπήρχε κίνδυνος να παρασυρθεί.

Έτσι, περίμενε περίπου 40 λεπτά έως ότου έρθουν οι διασώστες. Το αυτοκίνητο από την άλλη, οδεύει προς ολική καταστροφή, καθώς εκτός από τα χτυπήματα της σύγκρουσης, πήρε νερά σε όλη την καμπίνα αλλά και στον χώρο που φιλοξενείται ο V8 κινητήρας.

ferrari

Δείτε ακόμη: Μια ακόμη Ferrari διαλύθηκε – Δείτε τις εικόνες

Ο Adrian Bieri, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Boltiger, ανέφερε ότι στο σημείο έσπευσαν 16 πυροσβέστες με τρία οχήματα. Για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, λόγω των ισχυρών ρευμάτων, χρησιμοποίησαν μια σκάλα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...