FlexCar: Ένα μόνο μίσθωμα… κι έφυγες!

Η απόκτηση ενός οχήματος ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη. Η FlexCar επαναπροσδιορίζει τον όρο του leasing αυτοκινήτου, πληρώνοντας μόλις ένα μίσθωμα και… καλές βόλτες!

  • -
  • -

Όποιος αναζητά ένα καινούργιο αυτοκίνητο με τους πιο ευνοϊκούς όρους της αγοράς και με τις ελάχιστες δυνατές διαδικασίες, θα βρει αυτό που ψάχνει στην FlexCar, την εταιρεία που άλλαξε τους κανόνες στο leasing και έφερε την πραγματική ευελιξία. Με απολύτως πελατοκεντρική προσέγγιση, οι χρήστες του οχήματος μπορούν να διαμορφώσουν οι ίδιοι τους όρους, ανάλογα με τις ανάγκες τους και βέβαια, δεν περιορίζονται με κανέναν τρόπο, έχοντας την πλήρη ελευθερία! Πλέον όμως, η FlexCar το κάνει ακόμη πιο εύκολο. Ένα και μόνο μίσθωμα είναι αρκετό για να αποκτήσει κάθε πελάτης το αυτοκίνητο που επιθυμεί, χωρίς να πρέπει να πληρώσει τίποτε άλλο!

Με ένα μίσθωμα, ξεκινάς

Πιο συγκεκριμένα, νέα εποχή στη FlexCar σημαίνει ότι βρίσκεις το αυτοκίνητο που σου αρέσει και ταιριάζει στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σου. Στη συνέχεια, πληρώνεις ένα μόνο μίσθωμα και… αυτό ήταν! Είναι δικό σου! Η FlexCar δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο, ούτε καν προκαταβολή. Εσύ θα βάλεις μόνο το καύσιμο (ή το ρεύμα) και… έφυγες! Και φυσικά το μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνει όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου όπως συντήρηση, ελαστικά, τέλη κυκλοφορίας, μεικτή ασφάλεια και οτιδήποτε άλλο προκύψει (βλάβη, ατύχημα κλπ).

Δωρεάν αναβάθμιση σε 14 μήνες

Παράλληλα, όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που κάνουν τη FlexCar να ξεχωρίζει διατηρούνται στο ακέραιο, όπως η απουσία χρονικής δέσμευσης. Χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο για όσο εσύ το χρειάζεσαι και αν δεν θες να το κρατήσεις άλλο, απλώς το επιστρέφεις, δίχως να επιβαρύνεσαι με καμία χρέωση ή το αγοράζεις, στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς. Η ευέλικτη προσέγγιση της FlexCar τονίζεται ακόμη περισσότερο μετά την πάροδο των 14 μηνών, όπου και δίνεται η δυνατότητα δωρεάν αλλαγής του αυτοκινήτου με ένα άλλο, αν το επιθυμείς.

flexcar

Συγκεκριμένα, στην περίπτωση που θες να αποκτήσεις κάποιο διαφορετικό μοντέλο ή αν αλλάξουν οι ανάγκες σου και χρειάζεσαι μεγαλύτερους χώρους, μπορείς να επιστρέψεις το δικό σου όχημα και να πάρεις ένα άλλο από τον στόλο της FlexCar, χωρίς να πρέπει να πληρώσεις ξανά το αρχικό μίσθωμα εκκίνησης (FlexDeposit). Με αυτόν τον τρόπο η FlexCar βρίσκεται πάντα στο πλευρό σου, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία μετακίνησης και όχι δυσκίνητες διαδικασίες και υποχρεώσεις που σε κρατάνε δεσμευμένο.

flexcar

Το καλύτερο… στο τέλος!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το FlexDeposit, το μίσθωμα εκκίνησης που πλήρωσες στην αρχή θα σου επιστραφεί μετά τους 28 μήνες μίσθωσης του αυτοκινήτου, στοιχείο που μακροπρόθεσμα καθιστά τη χρήση του οχήματος ακόμη πιο συμφέρουσα. Επίσης η FlexCar προσφέρει και extra χιλιόμετρα οδήγησης για ΙΧ και professional αυτοκίνητα, για μεγαλύτερη ελευθερία και απόλαυση του αυτοκινήτου χωρίς άγχος. Αν χρειαστείς ακόμη περισσότερα, ισχύουν νέες μειωμένες χρεώσεις χιλιομέτρων που σου επιτρέπουν να οδηγείς ξέγνοιαστα! Γιατί… αυτή είναι η φιλοσοφία της FlexCar. Η πραγματική ευελιξία, όχι μόνο στα… χαρτιά αλλά και στην πράξη, απολαμβάνοντας και την εμπειρία χρήσης, εκτός από το ίδιο το αυτοκίνητο.

 

Οπότε, ένα μόνο μίσθωμα κι έφυγες με το αυτοκίνητο της επιλογής σου. Μάθε περισσότερα εδώ 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...