Honda CR-V: Το ιδανικό οικογενειακό SUV! [video]

Πιο προηγμένο από ποτέ, με ανανεωμένη σχεδίαση και απαράμιλλη αποδοτικότητα, το νέο Honda CR-V έρχεται για να κουμπώσει ιδανικά στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, και όχι μόνο!

  • -
  • -

Από το 1995 όταν και παρουσιάστηκε, το Honda CR-V κατάφερε να γοητεύσει το κοινό και να αποτελέσει παγκόσμιο best-seller της ιαπωνικής φίρμας. Με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε μία από τις κορυφαίες προτάσεις της αγοράς, για να φτάσουμε σήμερα στην έκτη γενιά. Κατά πολλούς την κορυφαία όλων. Η ναυαρχίδα των SUV στην πλήρη γκάμα οχημάτων ελευθέρου χρόνου της Honda, δεν είναι μόνο επανασχεδιασμένη και ανανεωμένη αισθητικά. Με υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο εξαιρετικά αποδοτική υβριδική τεχνολογία αποτελεί σήμερα το ιδανικό οικογενειακό SUV στην κατηγορία

Σαν το παλιό καλό κρασί…

Σήμερα, η εμφάνιση του νέου CR-V είναι πιο ώριμη από ποτέ. Διατηρώντας στοιχεία που το καθιέρωσαν στη συνείδηση του κοινού, έχει αποκτήσει ακόμα πιο εκλεπτυσμένη σχεδίαση που το καθιστά επιβλητικό και premium. Ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στον δυναμισμό και την πολυτέλεια, αλλά προτάσσοντας τον περιπετειώδη χαρακτήρα ενός πραγματικού SUV. Οι καθαρές γραμμές μαζί με τις διακριτικές χρωμιωμένες λεπτομέρειες και τις αυξημένες διαστάσεις, συνθέτουν μία εικόνα που του επιτρέπει να τραβάει τα βλέμματα στο δρόμο. 

Πολυτέλεια σε μοντέρνο περιβάλλον

Σήμερα, το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι ο χώρος που περνάς μεγάλο μέρος της καθημερινότητας σου. Και η καμπίνα του CR-V έχει σχεδιαστεί για να καθιστά τις μετακινήσεις σου άνετες και απολαυστικές. Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, το φινίρισμα και η συναρμογή των υλικών, του χαρίζουν τον αέρα πολυτέλειας που συναντάς μόνο σε ένα premium μοντέλο. Ο digital και μοντέρνος του χαρακτήρας αναδεικνύεται από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων σε διάσταση 10,2’’ και την αιωρούμενη οθόνη αφής των 9’’. Η τελευταία φιλοξενεί το εύχρηστο σύστημα πολυμέσων Honda Connect, καθιστώντας την εμπειρία συμβίωσης με το CR-V απόλυτα συνδεδεμένη. Όμως, στο εσωτερικό του επιβλητικού SUV δεν νιώθεις μόνο πως είσαι πάντα σε σύνδεση. Ακόμα περισσότερο, αισθάνεσαι απόλυτα ασφαλής! Το πακέτο Honda Sensing 360 με την πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, περιλαμβάνεται στο βασικό πακέτο εξοπλισμού και μετατρέπει την καμπίνα του CR-V σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. 

Νέα στάνταρ ευρυχωρίας

Κάθε μοντέλο αυτής της κατηγορίας, εκτός από κορυφαία άνεση επιβάλλεται να προσφέρει αντίστοιχους χώρους. Και το CR-V εξακολουθεί να τοποθετείται στο άνω άκρο της κατηγορίας. Ακόμα και πέντε ενήλικες θα ταξιδέψουν χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό στο εσωτερικό του, απολαμβάνοντας την ηρεμία που προσφέρει η εξαιρετική ηχομόνωση της καμπίνας. Μάλιστα, τα 8 επίπεδα ρύθμισης για την ανάκλιση των πίσω καθισμάτων, επιτρέπουν σε όσους βρεθούν στην πίσω σειρά να απολαμβάνουν άνεση εφάμιλλη με αυτή του συνοδηγού. Και όσον αφορά τις αποσκευές, με χωρητικότητα έως 617 lt θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη, ενώ το μεγάλο άνοιγμα της ηλεκτρικής 5ης πόρτας κάνει τη φόρτωση ακόμα πιο εύκολη και άνετη. 

Νέο ρεύμα

Είναι ευρέως γνωστό, πως η Honda έχει μακρά παράδοση στους κινητήρες και σήμερα η τεχνολογία αιχμής της εκφράζεται μέσα από τα αποδοτικά υβριδικά σύνολα που συνδυάζουν εξαιρετικές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων! Το CR-V προσφέρεται σε δύο υβριδικές εκδόσεις, και συγκεκριμένα ως full hybrid και αυτό-φορτιζόμενο, αλλά και ως plug-in hybrid. Και στις δύο περιπτώσεις, οι 184 ίπποι χαρίζουν εξαιρετικές επιδόσεις και σημαντική οικονομία καυσίμου. Στην πλήρως υβριδική εκδοχή, μία γεννήτρια που λειτουργεί με τη χρήση του θερμικού κινητήρα, φροντίζει να ανανεώνει την ενέργεια του ηλεκτροκινητήρα. Η συνδυαστική τους λειτουργία χαρίζει αυτονομία 960 km με ένα ντεπόζιτο, με τη μέση κατανάλωση να αγγίζει τα 5,9 lt/100 km, επιτρέποντας το ξέγνοιαστο ταξίδι χωρίς τον παραμικρό περιορισμό.

Την ίδια ώρα, το CR-V e:PHEV συνδυάζει τα θετικά στοιχεία από δύο κόσμους. Ο ηλεκτροκινητήρας μπορεί να καλύψει έως και 82 χιλιόμετρα αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, προσφέροντας μία εμπειρία οδήγησης αντίστοιχη με αυτή ενός αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου. Και όταν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας είναι χαμηλό, ο θερμικός κινητήρας αναλαμβάνει ενεργό ρόλο αποβάλλοντας το άγχος της φόρτισης και χαρίζοντας όση χιλιομετρική ελευθερία χρειάζεσαι, με τη μέση κατανάλωση να αγγίζει τα 0,8 lt/100 km. Το CR-V e:PHEV δεν υπόσχεται μόνο λιγότερες επισκέψεις στα σημεία ανεφοδιασμού, αλλά και ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο, όπως και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας! Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως ως ένα πραγματικό SUV που σέβεται το παρελθόν και τις ρίζες του, η πλήρως υβριδική εκδοχή του CR-V προσφέρεται και με σύστημα μετάδοσης της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς, ικανοποιώντας και όσους λάτρεις της περιπέτειας. 

Οι «ονειρικές» προσφορές της Honda!
Διατηρώντας την εξαιρετική σχέση και φροντίδα των πελατών, η Honda σου επιτρέπει να αποκτήσεις το νέο CR-V με τα πιο ευέλικτα προγράμματα της αγοράς. Με τιμή εκκίνησης τα 49.900 € μπορείς να το αποκτήσεις σήμερα με προκαταβολή 50%, αλλά απολαμβάνοντας σταθερό επιτόκιο μόλις 2,9% και πέντε χρόνια δωρεάν service! Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να το αποκτήσεις με 0% προκαταβολή και προνομιακό σταθερό επιτόκιο 5,5%, σταθερές μηνιαίες δόσεις και επιπλέον 5 χρόνια δωρεάν service. Η Honda φροντίζει να βρεις το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες και τις δυνατότητες σου, κάνοντας πιο εφικτή από ποτέ την απόκτηση του κορυφαίου SUV της αγοράς. 

Η ιστορία συνεχίζεται…

Το νέο Honda CR-V είναι σήμερα το απόλυτο οικογενειακό SUV. Mε μοντέρνα και εντυπωσιακή εμφάνιση, κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τεχνολογικό υπόβαθρο που συναντάμε σε μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά και ένα προηγμένο υβριδικό σύνολο που θέτει νέα στάνταρ αποδοτικότητας. Μάθε τώρα περισσότερα για το νέο CR-V και βρες τον κοντινότερο σε σένα αντιπρόσωπο της Honda για να το δεις από κοντά, ενώ μπορείς να διαβάσεις τις λεπτομέρειες για τις προσφορές Honda Dream offers. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να ανακαλύψεις και να κάνεις την είσοδο σου στη νέα υβριδική εποχή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...