Η χειρότερη απόφαση του Clarkson: Πούλησε συλλεκτική BMW για 3.000 ευρώ

Την αποκάλυψε έκανε ο ίδιος ο Jeremy Clarkson και δεν έκρυψε πως το έχει μετανιώσει πικρά…

  • -
  • -

Ο γνωστός παρουσιαστής του The Grand Tour και παλιότερα του Top Gear, Jeremy Clarkson, είναι γνωστός λάτρης του αυτοκινήτου. Ο ίδιος έχει στην κατοχή του μία σειρά από εντυπωσιακά μοντέλα, ενώ ακόμα περισσότερα έχουν περάσει από τα χέρια του. Πρόσφατα, αποκάλυψε πως ανάμεσα στα αυτοκίνητα που πέρασαν από το γκαράζ του, υπήρξε ένα συγκεκριμένο που αποφάσισε να πουλήσει και το μετανιώνει μέχρι σήμερα. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ήταν η χειρότερη και πιο χαζή απόφαση που πήρε στη ζωή του.

Ο Clarkson είχε μία BMW 3.0 CSL την, η οποία και πούλησε μόλις για 3.500 €! Για όσους θυμούνται, το συγκεκριμένο μοντέλο παρουσιάστηκε το 1972 και κατασκευάστηκαν μόλις 1.265 κομμάτια. Ήταν ένα homologation special της εποχής, το οποίο μάλιστα γνώρισε τεράστια επιτυχία στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τουρισμού. Σήμερα, ένα από αυτά τα αυτοκίνητα κοστολογείται παραπάνω από 100.000 €! Απολύτως δικαιολογημένα ο Clarkson θεωρεί την απόφαση του να την πουλήσει ως την χειρότερη που έχει πάρει ποτέ… 

Δείτε ακόμη: Μάθε τα πάντα για τη σύγχρονη BMW 3.0 CSL! 

Πρόσφατα, η BMW είχε κατασκευάσει μία σύγχρονη εκδοχή της 3.0 CSL, και συγκεκριμένα μόλις 50 μονάδες, οι οποίες προφανώς και είχανσυλλεκτικό χαρακτήρα. Κάθε αντίτυπο είναι σε μεγάλο ποσοστό κατασκευασμένο στο χέρι, από τα ανθρακονήματα του αμαξώματος, έως τη βαφή και τις επενδύσεις. Η ομάδα που ανέλαβε την κατασκευή της επετειακής 3.0 CSL (Coupe, Sport, Lightweight) στο εργοστάσιο του Dingolfing, χρειάστηκε τουλάχιστον 10 ημέρες δουλειάς για να ολοκληρώσει κάθε μονάδα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...