Αποκλειστικό: Βανδαλισμοί σε αυτοκίνητα – Ποια περιοχή έχει μπει στο στόχαστρο

Τις τελευταίες 15 ημέρες οι ληστές φαίνεται πως έχουν εστιάσει σε μια συγκεκριμένη περιοχή της Αττικής προκαλώντας ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

  • -
  • -

Οι κάτοικοι στην περιοχή του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι Αττικής, έχουν βρει στην κυριολεξία το μπελά τους τις τελευταίες ημέρες, καθώς επιτήδειοι χτυπούν τα αυτοκίνητα τους τις νυχτερινές ώρες με στόχο να κλέψουν ότι τυχόν υπάρχει ξεχασμένο στα ενδότερα τους.

Τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα με υλικές ζημιές

Πολλοί από τους κατοίκους της περιοχής που σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους στο δρόμο, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη το πρωί όταν και ετοιμάζονται να φύγουν για τις δουλειές τους.

Παρατηρούν, ότι το πίσω φινιστρίνι στο αυτοκίνητο τους είναι σπασμένο, θραύσματα του γυαλιού είναι διάσπαρτα στην καμπίνα, τα «ντουλαπάκια» στο εσωτερικό του οχήματος είναι ανοιχτά, έγγραφα παντού πεταμένα στο δάπεδο, ενώ σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν και πατημασιές στα πίσω καθίσματα, με τους κλέφτες προφανώς να κάνουν ένα γρήγορο έλεγχο για πολύτιμα αντικείμενα και στο χώρο του πορτπαγκάζ.

Όσοι είχαν αφήσει αντικείμενα στο εσωτερικό των αυτοκινήτων τους, δυστυχώς, διαπιστώνουν στην πράξη ότι έχουν κάνει φτερά. Το μόνο θετικό, εάν υπάρχει θετικό σε αυτήν την περίπτωση, είναι ότι οι ληστές δεν προχωρούν στις κλοπές των αυτοκινήτων.

Δείτε ακόμα: Η συσκευή των 20 ευρώ που ανοίγει όλα τα αυτοκίνητα

Κάτοικοι της περιοχής, υποστηρίζουν ότι λόγω της ραγδαίας ανοικοδόμησης της περιοχής, αλλά και των μεγάλων εμπορικών κέντρων που υπάρχουν σε αυτήν (Mall, Golden Hall, Jumbo κτλ) αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς επιτήδειους, οι οποίοι «κόβουν» βόλτες με χαμηλή ταχύτητα με τα αυτοκίνητα τους, τσεκάροντας προφανώς το μέρος είτε για να αποσπάσουν οικοδομικά υλικά είτε για να «χτυπήσουν» αυτοκίνητα, είτε ακόμα και για να κλέψουν πελάτες των εμπορικών κέντρων!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...