Νέο Volkswagen Tiguan More: H υπερπλήρης έκδοση που σου χαρίζει όφελος εξοπλισμού 5.050 ευρώ!

Η νεότερη γενιά του Volkswagen αλλάζει τις ισορροπίες στα C-SUV και στην έκδοση More απολαμβάνεις εξοπλισμό ανώτερης κατηγορίας με σημαντικό οικονομικό όφελος!

  • -
  • -

Η 3η γενιά του Volkswagen Tiguan δεν αποτελεί μία βελτιωμένη εκδοχή της προηγούμενης. Η νεότερη γενιά του παγκόσμιου best-seller της γερμανικής μάρκας έχει υποστεί μία ολιστική αναβάθμιση, με αποτέλεσμα να έχει επαναπροσδιορίσει τη θέση του προς το άνω άκρο της κατηγορίας των C-SUV. Ανανεωμένο σχεδιαστικά, με κορυφαίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και ασφάλειας, αλλά και αποδοτικούς κινητήρες και συστήματα μετάδοσης. Σήμερα, η έκδοση More σου προσφέρει πολύ περισσότερα από θα μπορούσες να φανταστείς, σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα! Ό,τι και αν ζητήσεις θα το βρεις στην συγκεκριμένη εκδοχή του νέου Tiguan, με το όφελος εξοπλισμού να φτάνει τα 5.050 €!

Άμεσο κέρδος σε εξοπλισμό

Σε σύγκριση με την έκδοση Life, το Volkswagen Tiguan More ενσωματώνει πολλά και σημαντικά στοιχεία εξοπλισμού που επιλέγουν πάρα πολλοί αγοραστές. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ένα πακέτο για εκείνους που θέλουν περισσότερα, συγκρατώντας παράλληλα το κόστος χαμηλά. Η τιμή του Volkswagen Tiguan More είναι 5.050 € φθηνότερη (για τον κινητήρα 1.5 eTSI 130 PS DSG) σε σύγκριση με την έκδοση Life, με την προσθήκη του αντίστοιχου εξοπλισμού που συμπεριλαμβάνει η ανώτερη έκδοση. Το σημαντικό upgrade που προκύπτει θα το συναντήσεις σχεδόν σε κάθε τομέα, αφού το Tiguan More περιλαμβάνει αναβαθμίσεις τόσο σε αισθητικό επίπεδο, όσο και σε τεχνολογίες, ασφάλεια αλλά και άνεση.

Συγκεκριμένα, συναντάμε:

  • Ζάντες αλουμινίου "Venezia" διαστάσεων 7 J x 17
  • Προβολείς LED Plus με δυναμική ρύθμιση δέσμης φώτων, υποβοήθηση στροφής, λειτουργία φωτισμού σε καιρικές συνθήκες χαμηλής ορατότητας & 3D πίσω φώτα LED
  • Keyless Access - Σύστημα κλειδώματος / ξεκλειδώματος & εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί με SAFELOCK
  • Αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού με αισθητήρες εσωτερικού χώρου & προστασία από ρυμούλκηση
  • Σύστημα εύκολου ανοίγματος της πόρτας του χώρου αποσκευών (ενεργοποίηση μέσω ανίχνευσης της κίνησης ποδιού ή με τηλεχειρισμό), ηλεκτρικό κλείσιμο πόρτας με χρονοκαθυστέρηση
  • Εσωτερικός φωτισμός Ambient 10 χρωμάτων στο ταμπλό και στις θύρες
  • Εξωτερικός φωτισμός Ambient στις χειρολαβές και ανάμεσα στους εμπρός προβολείς
  • Ράγες οροφής σε ασημί χρώμα
  • Κρύσταλλα ασφαλείας με ενισχυμένη ηχομόνωση & σκούρα θερμομονωτικά κρύσταλλα στα πλευρικά παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ
  • Μεταλλικό χρώμα

Όλα τα παραπάνω ενισχύουν σημαντικά την έτσι κι αλλιώς premium προσέγγιση του νέου Volkswagen Tiguan, χωρίς να απαιτούνται πρόσθετα εξοπλιστικά πακέτα και επιλογή προαιρετικών στοιχείων. Η έκδοση More είναι η λεγόμενη «χρυσή τομή» τιμής-εξοπλισμού για να απολαύσεις κάθε βήμα που προχώρησε η νέα γενιά του γερμανικού SUV, δίχως να κάνεις καμία παραχώρηση, σε κανέναν τομέα. Και το καλύτερο είναι ότι συνδυάζεται τόσο με τους Mild Hybrid κινητήρες βενζίνης, όσο και με τον αποδοτικό diesel.

Απόδοση και εξοικονόμηση καυσίμου

Η Volkswagen έχει υιοθετήσει τις φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες, ενώ δεν είναι τυχαίο πως σήμερα διαθέτει μία από τις πληρέστερες γκάμες αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων. Φυσικά, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι εξακολουθεί να προσφέρει θερμικά σύνολα, τα οποία με τη συμβολή της υβριδικής τεχνολογίας προσφέρουν κορυφαία αποδοτικότητα. Το νέο Volkswagen Tiguan εκφράζει απόλυτα τη συγκεκριμένη φιλοσοφία και ουσιαστικά διατίθεται σε πληθώρα εκδόσεων κινητήρων, ικανές να καλύψουν κάθε σου επιθυμία ή ανάγκη.

Σε συνδυασμό με την έκδοση More, το Tiguan προσφέρεται με τον turbo κινητήρα βενζίνης 1.5 eTSI που διατίθεται σε δύο διαφορετικά επίπεδα ισχύος με 130 ή 150 PS. Και στις δύο περιπτώσεις ενισχύεται από ένα σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V, το οποίο συμβάλλει στην οικονομία καυσίμου και στην αποδοτικότητα του συνόλου. Στην περίπτωση που εστιάζεις περισσότερο στην κάλυψη μεγάλων αποστάσεων, ο αποδεδειγμένης αξίας diesel κινητήρας 2.0 TDI είναι η ιδανική επιλογή. Με απόδοση 150 ίππων, συνδυάζει τις πολύ καλές επιδόσεις με την μεγάλη χιλιομετρική ελευθερία. Γιατί με 5,3 lt/100 km καμία απόσταση δεν είναι μακριά, αφαιρώντας πλήρως το άγχος της αυτονομίας, αλλά και του κόστους καυσίμων.

Η σωστή στιγμή είναι τώρα

Ό,τι και αν ζητήσεις, όποιες και αν είναι οι ανάγκες σου, το νέο Volkswagen Tiguan τις καλύπτει και με το παραπάνω. Το σύγχρονο C-SUV είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για την καθημερινότητα, που θα σου επιτρέψει να ξεφύγεις από το στενό κύκλο της πόλης, απολαμβάνοντας σύγχρονες τεχνολογίες, κορυφαία συνδεσιμότητα και πολυτέλεια, έχοντας παράλληλα στη διάθεση σου κορυφαία και αποδοτικά σύνολα. Και σήμερα είναι η καλύτερη στιγμή να το κάνεις δικό σου! Η έκδοση More σου προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα περιμένεις, καλύπτοντας κάθε σου ανάγκη σε επίπεδο άνεσης και ασφάλειας. Και με όφελος εξοπλισμού που φτάνει τα 5.050 € μπορείς να το αποκτήσεις απολαμβάνοντας τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα Auto Credit με επιτόκιο μόλις 5,9%, αλλά και την 4ετή εγγύηση της Volkswagen. Τώρα με την έκδοση More η απόκτηση του Tiguan είναι πιο προσιτή και συμφέρουσα από ποτέ! Μάθε περισσότερα για το απόλυτο C-SUV της κατηγορίας, αλλά καλύτερα μη χάνεις χρόνο και βρες τον πλησιέστερο σε σένα επίσημο αντιπρόσωπο της Volkswagen για να δεις το νέο Tiguan More από κοντά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...