Ο Trump θέλει στο πλευρό του τον Musk – Για ποιο λόγο

Ο Trump σε περίπτωση που εκλεγεί ξανά πρόεδρος των Η.Π.Α, επιθυμεί να έχει στο πλευρό του σε ρόλο συμβούλου, τον Elon Musk! Money makes the world go round…

  • -
  • -

Κι’ όμως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Elon Musk να περνά περισσότερο χρόνο της ημέρας του στον Λευκό Οίκο σε λίγο καιρό απ’ ότι στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του. Αυτό θα συμβεί, σε περίπτωση που εκλεγεί ξανά πρόεδρος των Η.Π.Α. ο  Donald Trump.

Από εχθροί… φίλοι

Την είδηση, έφερε στη δημοσιότητα η Wall Street Journal, η οποία επικαλείται πηγές μέσα από το στρατόπεδο του πρώην προέδρου των Η.Π.Α., Donald Trump. Όπως αντιλαμβάνεστε, αρκούσε απλά αυτή η διαρροή για προκληθεί ένας μικρός σεισμός στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Διότι Trump και Musk, τα τελευταία χρόνια, έχουν μεγάλη κόντρα, με τον ιδρυτή της Tesla και της Space X μεταξύ άλλων, να δηλώνει σε συνέντευξη του ότι «ο Trump ίσως είναι ο μεγαλύτερος μαλ@!$ στον κόσμο»!

Και ο εκκεντρικός βέβαια Trump από τη μεριά του, έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την αντιπάθεια του προς το πρόσωπο του Musk, θεωρώντας, ότι ο τελευταίος ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη στροφή της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας προς την ηλεκτροκίνηση, που θα σημάνει και την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας για τους Αμερικανούς πολίτες.

Βέβαια, σύμφωνα με τη Wall Street Journal, το κλίμα μεταξύ των δυο ανδρών έχει αλλάξει άρδην το τελευταίο διάστημα. Ο Musk, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, διοργάνωσε πρόσφατα ιδιωτική εκστρατεία, σε στενό μεν κύκλο αλλά με βαθύπλουτους φίλους του, προκειμένου να στηρίξουν την προεκλογική καμπάνια του Trump!

Μάλιστα, στο εν λόγω σουαρέ, βρίσκονταν και ο δισεκατομμυριούχος Nelson Peltz, ο οποίος δεσμεύτηκε στο Musk ότι θα διασφαλίσει τη σωστή διεξαγωγή των εκλογών, αποτρέποντας πιθανές απάτες στη ψηφοφορία! Βλέπετε ο εν λόγω κύριος, είναι μεγαλοεπενδυτής και συμμετέχει σε πολλές εταιρείες τεχνολογίας που ειδικεύονται στον ψηφιακό κόσμο.

Λάδι στη φωτιά, είχε φροντίσει ωστόσο να ρίξει νωρίτερα και ο ίδιος ο Musk όταν σε ποστάρισμα του στο πρώην Twitter και νυν Χ, είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Ψήφιζα πάντα Δημοκρατικούς. Αυτό όμως ίσχυε μέχρι πριν λίγα χρόνια. Νομίζω ότι η Αμερική χρειάζεται μια επανεκκίνηση».

Musk και Trump φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα της Wall Street Journal, να έχουν δειπνήσει μαζί συζητώντας θέματα που αφορούν την παράνομη μετανάστευση, την τεχνολογία αλλά και τo διαστημικό πρόγραμμα των Η.Π.Α. Για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ωστόσο που ο Trump αγαπάει τόσο να μισεί, δεν είπαν κουβέντα…

Δείτε ακόμα: H Tesla σε κρίση. Πτώση πωλήσεων, απολύσεις και ο ρόλος… των Κινέζων

Ίσως και να μη χρειαζόταν βέβαια η παραμικρή συζήτηση επί του θέματος, δεδομένου ότι όλα όσα είπαν κατ΄ ιδίαν οι δυο άνδρες είναι πολύ πιο σημαντικά και προσοδοφόρα από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα… Και όπως έλεγε και μια ψυχή εδώ στη χώρα μας «Δε θα χαλάσει η συμφωνία. Πέντε πάνω πέντε κάτω θα τα βρούμε». Η μήπως όχι...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...