Αυτό είναι το φθηνότερο Volkswagen στην Ελλάδα - Η τιμή του

Πρόκειται για ένα από τα πιο ποιοτικά και ολοκληρωμένα αυτοκίνητα πόλης, με αποδοτικό turbo κινητήρα και ένα άκρως ικανοποιητικό επίπεδο εξοπλισμού.

  • -
  • -

Η Volkswagen είναι μια από τις δημοφιλέστερες εταιρείες αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Στους δρόμους μας κυκλοφορούν εκατοντάδες χιλιάδες οχήματά της και αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων και η πλήρης γκάμα μοντέλων. Από αυτοκίνητα πόλης, μέχρι οικογενειακά, SUV, cabrio, hot-hatch επιλογές με τα θρυλικά σήματα GTI και R, μέχρι και μεγάλο πολυτελές SUV όπως το Touareg. Ποια είναι όμως η φθηνότερη πρόταση της γερμανικής εταιρείας στη χώρα μας; Πόσα χρήματα πρέπει να πληρώσει κάποιος για να αποκτήσει ένα μοντέλο της;

Ο τιμοκατάλογος ξεκινάει από το Volkswagen Polo

Το φθηνότερο Volkswagen στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι το άκρως δημοφιλές Polo, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και καλοπουλημένα supermini στη χώρα μας. Η πιο προσιτή έκδοση χρησιμοποιεί τον γνωστό τρικύλινδρο turbo 1.0 TSI βενζινοκινητήρα με 95 ίππους και χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Η τιμή του είναι στις 22.350 € για το επίπεδο εξοπλισμού Life και μάλιστα, λόγω των χαμηλών ρύπων (118 γραμμάρια CO2 ανά km) συνοδεύεται και από μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Στη συνέχεια του καταλόγου υπάρχει η έκδοση More, με επιβάρυνση 500 € στην τιμή (22.850 €) αλλά και αρκετά στοιχεία εξοπλισμού επιπλέον, για εκείνους που ζητούν περισσότερη άνεση.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Volkswagen Polo 1.0 TSI 95 PS Life

Ποιες είναι οι εκδόσεις του Volkswagen Polo;

Εκτός από τις δύο βασικές προτάσεις στην γκάμα του Volkswagen Polo, με το χειροκίνητο πεντάρι σασμάν, υπάρχουν και δύο ακόμη, που χρησιμοποιούν τον ίδιο κινητήρα (1.0 TSI 95 PS) αλλά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG των επτά σχέσεων. Είναι διαθέσιμες με τα ίδια επίπεδα εξοπλισμού (Life & More) και οι τιμές τους είναι 24.950 € και 25.250 €, αντίστοιχα. Τέλος, στην κορυφή της γκάμας υπάρχει το σπορ Volkswagen Polo GTI, με τον τετρακύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα 2.0 TSI των 207 ίππων και στάνταρ το 7άρι διπλοσύμπλεκτο DSG. Εδώ φυσικά το κόστος ανεβαίνει σημαντικά (37.350 €) όμως το επίπεδο εξοπλισμού είναι πληρέστατο σε κάθε τομέα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...