Ποιο B-SUV στην Ελλάδα έχει 0% τόκο; Κοστίζει 21.150 ευρώ!

To νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, επιτρέπει την απόκτηση του μοντέρνου Β-SUV άτοκα και διευκολύνει σημαντικά τους αγοραστές.

  • -
  • -

Σήμερα, η απόκτηση καινούργιου αυτοκινήτου δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση. Οι υψηλές τιμές και τα χρηματοδοτικά προγράμματα με τα μεγάλα επιτόκια, αποθαρρύνουν μεγάλο μέρος των υποψήφιων αγοραστών. Ωστόσο, η Citroen έχει καταφέρει να διαμορφώσει μερικές από τις καλύτερες προτάσεις αυτή τη στιγμή, όχι μόνο λόγω των ιδιαίτερα ολοκληρωμένων μοντέλων της, αλλά και με τις ευκολίες που προσφέρει για την απόκτησή τους. Για παράδειγμα, αυτή την περίοδο, τα ετοιμοπαράδοτα Citroen C3 Aircross είναι διαθέσιμα με άτοκη χρηματοδότηση και τιμές που ξεκινούν από τις 21.150 €!

Το πιο άνετο B-SUV

Με 25% προκαταβολή και έως 48 άτοκες δόσεις (4 χρόνια), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το πιο άνετο B-SUV της αγοράς, που δεν είναι άλλο από το Citroen C3 Aircross. Το συγκεκριμένο μοντέλο τιμά την παράδοση της γαλλικής φίρμας με την ανάρτηση και την ποιότητα κύλισης που έχει, ενώ η σωστή εκμετάλλευση των διαστάσεων έχει ως αποτέλεσμα τους πολύ καλούς χώρους για την κατηγορία του. Την ίδια ώρα η ψηλή θέση οδήγησης εξασφαλίζει γνήσια SUV αίσθηση στον δρόμο και άριστη ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις, άρα καλύτερη ασφάλεια και ξεκούραστη οδήγηση, ειδικά εντός πόλης.

5 χρόνια εγγύηση, άμεσα διαθέσιμο!

Εκτός από το πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης, όποιος αγοράσει ένα Citroen C3 Aircross θα έχει κι άλλα, εξίσου σημαντικά οφέλη. Για παράδειγμα, η εγγύηση 5 ετών που προσφέρεται από το εργοστάσιο, συμβάλλει τα μέγιστα στη δημιουργία του απαραίτητου… peace of mind που αναζητά όποιος έχει αγοράσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Άλλωστε, η ξεγνοιασιά και η αξιοπιστία είναι από τους βασικότερους λόγους που κάποιος θα επιλέξει ένα καινούργιο! Εδώ, να τονίσουμε ότι η άτοκη χρηματοδότηση αφορά αποκλειστικά και μόνο τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα από τη Citroen στη χώρα μας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...