Δωρεάν τα διόδια για 2 ημέρες – Ποιοι περνούν ελεύθερα στις Ευρωεκλογές

Στο πλαίσιο των Ευρωεκλογών, οι σταθμοί διοδίων της χώρας θα είναι ελεύθεροι για συγκεκριμένους οδηγούς. Δείτε τι θα ισχύσει.

  • -
  • -

Όπως αποφάσισε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, οι διελεύσεις των δικαστικών αντιπροσώπων και τον εφόρων που θα μεταβούν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, με τη χρήση επιβατικών οχημάτων ή δικύκλων, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, θα πραγματοποιούνται δωρεάν.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/7c8a9f60a84047d95c058ae98d794225.jpg

Ειδικότερα, η ελεύθερη διέλευση από τα διόδια θα ισχύει από την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 ώρα 00:01 έως και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 και ώρα 22:00. Για να μπορεί να περάσει από τους σταθμούς δίχως να καταβάλει το αντίστοιχο κόμιστρο, απαιτείται η επίδειξη της απόφασης διορισμού τους και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας τους.

Ποιος αυτοκινητόδρομος δεν έχει δωρεάν διόδια

Από την παύση είσπραξης των διοδίων εξαιρείται η Αττική Οδός. Σε όλους τους υπόλοιπους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και οι έφοροι θα περνάνε ελεύθερα το χρονικό διάστημα που αναφέρουμε παραπάνω.

Δείτε ακόμη: Τα νέα διόδια του Ε65 - Φτάνουν τα 8,20 ευρώ

Οι παραχωρησιούχοι οφείλουν να τηρήσουν αρχείο με καταγραφή των διελεύσεων και σημείωση της απόφασης διορισμού, ενώ το κόστος θα αναλάβει το Δημόσιο, δυνάμει των συμβάσεων παραχώρησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...