Ιταλία: ΙΧ πέφτει αφρενάριστο στα διόδια – 3 νεκροί και 6 τραυματίες (δείτε το video)

Ο οδηγός του μαύρου ΙΧ πέφτει με ταχύτητα στον σταθμό διοδίων, παρασύροντας δύο ακόμη οχήματα. Σκοτώθηκαν 3 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 6, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά.

  • -
  • -

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στην Ιταλία. Στο video που δόθηκε, φαίνεται το μαύρο ΙΧ να κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς τον σταθμό διοδίων, σε αυτοκινητόδρομο έξω από το Λιβόρνο.

diodia

Ο οδηγός του δεν πατά ποτέ το φρένο, με το όχημα να συγκρούεται στο ακινητοποιημένο όχημα και να παρασύρει τα υπόλοιπα που βρίσκονται εμπρός. Τρία τουλάχιστον αυτοκίνητα καταστράφηκαν, όπως και η εγκατάσταση στον σταθμό. 

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, σκοτώθηκαν ένα ζευγάρι Αυστριακών, ηλικίας 68 και 61 ετών. Το ποιος από τους δύο οδηγούσε δεν έχει εξακριβωθεί, αλλά το μαύρο Honda τους ήταν αυτό που προκάλεσε το δυστύχημα.

diodia

Νεκρός είναι κι ένας 21χρονος Ιταλός, ο οποίος είχε την ατυχία να βρίσκεται με το FIAT του ακινητοποιημένος στη δομή του σταθμού. Στο ίδιο όχημα ήταν και μια γυναίκα 29 ετών που νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.

Γλύτωσαν από θαύμα τα παιδιά

Ο υπάλληλος στα διόδια, παρότι ο σταθμός ξεκόλλησε από τη θέση του δεν έπαθε τίποτα σοβαρό. Από θαύμα γλύτωσε και μια μαμά με τα δύο μικρά παιδιά της, που επέβαιναν στο κόκκινο SUV της Hyundai.

Δείτε ακόμη: Ferrari κόπηκε στη μέση – Νεκροί ο οδηγός και το 21χρονο μοντέλο [φωτό]

Σοκαρισμένος ακόμη από το ατύχημα, ένας πατέρας δήλωσε: «Μπήκα στα διόδια, πλήρωσα και έφυγα, όταν ξαφνικά κάτι μας χτύπησε δυνατά. Η κόρη μου ήταν στο πίσω κάθισμα, το παράθυρο έσπασε αλλά δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά. Πάτησα αμέσως γκάζι και βγήκαμε από την καταστροφή, αλλά από πίσω υπήρχε η κόλαση».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...