Επιστρέφονται οι πινακίδες κυκλοφορίας για τις Ευρωκλογές – Ποιοι εξαιρούνται

Ο δήμος Αθηναίων επιστρέφει τις πινακίδες κυκλοφορίας στους κατόχους των ΙΧ και δικύκλων. Δείτε ποια είναι η διαδικασία και ποιοι εξαιρούνται από την απόφαση.

  • -
  • -

Τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, θα έχουν οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών την Πέμπτη 6 Ιουνίου και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που δεν θα τις παραλάβει ο ιδιοκτήτης), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 9.00 έως τις 15.00.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/583c80f4e45efa4aad5cc356fe73ac3c.jpg

Ποιοι δεν θα πάρουν τις πινακίδες πίσω

Όπως ενημερώνει ο δήμος Αθηναίων, δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες κυκλοφορίας και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές αρχές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...