Ποιο SUV της Volvo μπορείς να αγοράσεις με μόλις 26.570 €;

Πρόκειται για τη νεότερη προσθήκη στην γκάμα της σουηδικής μάρκας, με τη βασική έκδοση να προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό και απόδοση 272 ίππους.

  • -
  • -

Με το νέο πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά 3, η απόκτηση ενός αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου έγινε πιο συμφέρουσα από ποτέ. Το Volvo EX30 αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στον κατάλογο της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ως ένα μοντέρνο και φουτουριστικό B-SUV που φέρνει φρέσκο premium αέρα στην δημοφιλέστερη κατηγορία. Τώρα, ο συνδυασμός αυξημένης επιδότησης και άμεσης εκταμίευσης που παρέχει ο τρίτος κύκλος του προγράμματος, με την ιδιαίτερα ελκυστική τιμή του νέου compact SUV δίνει σε ένα ευρύτερο κοινό τη δυνατότητα να το αποκτήσει.

1

Όπως ανακοινώθηκε, η δέσμη κινήτρων για τη νέα φάση τού Κινούμαι Ηλεκτρικά 3 περιλαμβάνει επιδότηση έως 9.000 + το όφελος απόσυρσης και απλούστευση των διαδικασιών εκταμίευσης. Μετά τη συνολική επιδότηση αλλά και την έκπτωση που μπορεί να προσφέρει η απόσυρση του προηγούμενου οχήματος, η τιμή του νέου EX30 διαμορφώνεται πλέον από 26.570 €. Χωρίς την απόσυρση τότε μιλάμε για κόστος 28.570 €. Στην τιμή του συμπεριλαμβάνονται πλήρης στάνταρ εξοπλισμός, εγγύηση 5 ετών και δωρεάν συντήρηση 3 ετών.

2

Επιπλέον, χάρη στα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Volvo Car Financial Services και συγκεκριμένα το νέο πρόγραμμα Volvo Advantage Plus, για την έκδοση Single Motor Core η μηνιαία δόση διαμορφώνεται σε 249€/ μήνα. Το παράδειγμα αφορά προτεινόμενη λιανική τιμή (προ επιδότησης) 37.570 €, με προκαταβολή 15.493 €, επιτόκιο 4,9%, διάρκεια 48 μήνες και τελευταία δόση 15.405 €.

Δείτε ακόμη: Η Volvo φέρνει το πρώτο αυτοκίνητο με ψηφιακό διαβατήριο –Πότε έρχεται Ελλάδα

Φυσικά, ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί ταυτόχρονα και από το Κινούμαι Ηλεκτρικά 3 και από τα χρηματοδοτικά προγράμματα. Στο παραπάνω παράδειγμα, η άμεση εκταμίευση των 11.000 € πρακτικά απομειώνει ισόποσα την προκαταβολή στο ισοδύναμο των 4.493 €. Σε κάθε περίπτωση, το αμιγώς ηλεκτρικό EX30 είναι πλέον εφικτό να αποκτηθεί και από αγοραστές μικρότερων κατηγοριών.

Το premium μικρό SUV της Volvo διατίθεται σε εκδόσεις με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 272 και 428 ίππων, αντίστοιχα, και προσφέρει αυτονομία έως 476 km. Αντίστοιχα ικανοποιητικοί είναι και οι χρόνοι φόρτισης με το 10-80% να ολοκληρώνεται σε 26 λεπτά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...