Καλοκαιρινή προσφορά Autofit: Service A/C στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, το Air Condition είναι χωρίς υπερβολή το σημαντικότερο σύστημα του αυτοκινήτου. Και στην Autofit φροντίζουν ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

  • -
  • -

Η ζέστη ήρθε, το καλοκαίρι έχει μπει με κάθε επισημότητα και οι… υπερωρίες για τα κλιματιστικά έχουν ήδη ξεκινήσει. Στο αυτοκίνητο, το Air Condition είναι σύστημα «ζωτικής σημασίας». Ειδικά στις καθημερινές μετακινήσεις, με το μποτιλιάρισμα και τις χαμηλές ταχύτητες να κυριαρχούν, ο κλιματισμός είναι πάντα ενεργοποιημένος στην πλειοψηφία των οχημάτων. Ωστόσο, για να μην υπάρξει κανένα δυσάρεστο απρόοπτο, αλλά και για τη μέγιστη απόδοση και εύρυθμή λειτουργία του, η συντήρηση του κυκλώματος είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο. Και η καλοκαιρινή προσφορά της Autofit φροντίζει για αυτό ακριβώς, στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με τη γνωστή αξιοπιστία που συνοδεύει το όνομά της!

Service A/C με μόνο 50 ευρώ

Για να μη θυμίζει… φούρνο η καμπίνα του αυτοκινήτου, η Autofit προσφέρει πλήρη συντήρηση κλιματιστικού με μόλις 50 € (για φρέον τύπου R134a) ή με 150 € (για φρέον τύπου R1234yf). Η συγκεκριμένη ενέργεια, περιλαμβάνει:

  • Έλεγχο διαρροών κυκλώματος A/C και συμπλήρωμα φρέον
  • Καθαρισμό αεραγωγών καμπίνας επιβατών
  • Έλεγχο απόδοσης συστήματος A/C

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια θα ισχύει στα εξειδικευμένα καταστήματα του δικτύου Autofit μέχρι και τις 31 Ιουλίου. Όσοι δεν έχουν ελέγξει ακόμη το σύστημα κλιματισμού τους, με ένα κλικ εδώ μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους. Ύστερα από τις παραπάνω εργασίες, το σύστημα κλιματισμού θα αποδίδει σαν καινούργιο φέρνοντας δροσερό αέρα στην καμπίνα και διατηρώντας τη θερμοκρασία της στο επιθυμητό επίπεδο. Φυσικά, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι θα πραγματοποιηθεί αναλυτικός έλεγχος στο κύκλωμα, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες ξαφνικού προβλήματος που θα προκαλέσει διακοπή λειτουργίας του Air Condition. Και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει καύσωνας του ελληνικού καλοκαιριού χωρίς κλιματισμό…

Ο έγκαιρος έλεγχος του A/C είναι απαραίτητος

Κατά τους χειμερινούς μήνες, η χρήση του A/C στο αυτοκίνητο είναι σπάνια. Ακόμη και φέτος, που οι ημέρες με χαμηλές θερμοκρασίες ήταν μετρημένες, ο κλιματισμός παρέμεινε ανενεργός στα πιο πολλά αυτοκίνητα. Ο προληπτικός έλεγχος της Autofit θα βεβαιώσει τον ιδιοκτήτη ότι όλα λειτουργούν σωστά και δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις στη συνέχεια. Βλέπετε, δεν είναι λίγες οι φορές που το πρόβλημα εκδηλώνεται εκεί που δεν πρέπει. Κατά τη διάρκεια των διακοπών μας για παράδειγμα, σε απομακρυσμένα μέρη και νησιά! Για αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. 

Πάνω από όλα η υγεία!

Το καθαρό A/C είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για την υγεία μας. Η υγρασία που παγιδεύεται μέσα στο κύκλωμα και ένα μη συντηρημένο φίλτρο καμπίνας, είναι η ιδανική «φωλιά» για πάσης φύσεως μικροοργανισμούς και βακτήρια. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Autofit θα πραγματοποιήσουν απολύμανση και καθαρισμό προκειμένου ο αέρας που έρχεται στην καμπίνα να είναι άριστης ποιότητας. Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η σωστή λειτουργία του κλιματισμού είναι βασικός παράγοντας της ασφαλούς οδήγησης. Οι μεγάλες εναλλαγές θερμοκρασίας επηρεάζουν το σωματικό, αλλά και το πνευματικό επίπεδο του οδηγού, οπότε είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος τη σημαντικότητα της κατάστασης.

Συνεργεία Autofit σε όλη την Ελλάδα

Η κορυφαία τεχνογνωσία και οι συμφέρουσες προσφορές του δικτύου Autofit μπορούν να βρεθούν σε κάθε άκρη της Ελλάδας. Υπάρχουν 59 συνεργαζόμενα συνεργεία, από την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη, μέχρι την Πελοπόννησο, την Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα Επτάνησα, τη Θεσσαλία, την Μακεδονία και την Θράκη. Όλα τα συνεργεία χαρακτηρίζονται για τη συνέπεια στις εργασίες και την άριστη τεχνική υποστήριξη για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

Δείτε εδώ όλα τα συνεργεία Autofit στην Ελλάδα και κλείστε σήμερα ραντεβού σε όποιο βρίσκεται πιο κοντά σας!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...