Αυτή είναι η πρώτη έκθεση της Xpeng στην Ελλάδα – Πού βρίσκεται

Η Xpeng, η κινεζική μάρκα αυτοκινήτων κάνει δυναμική είσοδο στην Ελλάδα, με τρία άκρως ενδιαφέροντα μοντέλα. Η πρώτη έκθεση θα στεγαστεί επί της Λ. Κηφισίας. Δείτε που ακριβώς.

  • -
  • -

Ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους της Ελλάδας ανέλαβε την εισαγωγή και προώθηση της Xpeng στη χώρα μας. Η κινεζική μάρκα ετοιμάζεται να λανσάρει τα εξελιγμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητά της, έχοντας την υποστήριξη ενός έμπειρου εγχώριου Group.

Μέσα στο καλοκαίρι, οι Έλληνες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα υψηλής τεχνολογίας, ασφάλειας και απόδοσης G6, P7 και G9. Πρόκειται για τρία αυτοκίνητα με εντυπωσιακές ψηφιακές προδιαγραφές, οθόνες που «τρέχουν» πάνω σε ένα από τα ταχύτερα λογισμικά στον χώρο των τεσσάρων τροχών και ηλεκτρικά σύνολα που εξασφαλίζουν εκτός από επιδόσεις, θαυμαστή αυτονομία.

xpeng

Η πρώτη έκθεση της Xpeng στη χώρα μας βρίσκεται ήδη υπό κατασκευή στη Λεωφόρο Κηφισίας και συγκεκριμένα στο ύψος του Χαλανδρίου, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε. Το κατάστημα ανακαινίζεται πλήρως, προκειμένου να στεγάσει τη νέα κινεζική μάρκα. 

Δείτε ακόμη: Xpeng: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κινεζική μάρκα που έρχεται στην Ελλάδα

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι επισκέπτες θα μπορούν λάβουν πληροφορίες για την εικόνα και φιλοσοφία μιας εκ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων μαρκών σε παγκόσμιο επίπεδο, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογίες στους τομείς της αυτόνομης οδήγησης, της συνδεσιμότητας και της ασφάλειας.

xpeng

Πότε ανοίγει η έκθεση της Xpeng

Το πρώτο κατάστημα της Xpeng, όπως αναφέραμε και παραπάνω, βρίσκεται επί της Λ. Κηφισίας 292 & Σπ. Μερκούρη. Είναι στον παράδρομο στην περιοχή "Σίδερα Χαλανδρίου". Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου, καθώς ο ελληνικός όμιλος που ανέλαβε την εισαγωγή των G6, P7 και G9, στοχεύει να ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα το λανσάρισμα των μοντέλων. Μάθετε εδώ τα πάντα για τα Xpeng G6, P7 και G9

xpeng

xpeng

xpeng

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...