Ήρθε το φθηνότερο C-SUV στην Ελλάδα - Ξεκινά από 20.700 ευρώ

Με εγγύηση 7 ετών, αυτό το SUV αποτελεί μέλος της νεοσύστατης μάρκας που ήρθε στην ελληνική αγορά για να αλλάξει τα δεδομένα με τις ασύγκριτα χαμηλές τιμές της.

  • -
  • -

Μετά τη Γερμανία, την Ισπανία και άλλες αγορές τις Ευρώπης, η DFSK έρχεται και στην Ελλάδα. Με δραστηριότητα σε πάνω από 70 χώρες, η κινεζική μάρκα που θα αντιπροσωπεύεται στη χώρα μας από τον όμιλο Σπανό, αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική της πορεία άμεσα και στη χώρα μας, με τιμές που θα… «ταράξουν» την αγορά!

1

Κι αν δεν μας πιστεύετε, τότε να σας δώσουμε ένα μικρό δείγμα. Ένα από τα μοντέλα που θα πωληθούν επί ελληνικού εδάφους είναι το DFSK 500. Ανήκει στα C-SUV και πρόκειται για το εισαγωγικό μοντέλο της γκάμας. Με μήκος 4,38 μέτρα, πλάτος 1,8μ. και ύψος 1,64 μ., προσφέρει άφθονους χώρους στο εσωτερικό, με τον όγκο του πορτμπαγκάζ να ανέρχεται στα 385 λίτρα. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 επιβάτες στην καμπίνα, με τον εξοπλισμό του να περιλαμβάνει οθόνη αφής 7 ιντσών στο άνω μέρος του ταμπλό, κάμερα οπισθοπορείας, κλιματισμό, cruise control και πληθώρα συστημάτων ασφάλειας.

2

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας βενζινοκινητήρας 1.5 lt. απόδοσης 106 ίππων, ο οποίος στη χώρα μας θα συνδυάζεται στάνταρ με αυτόματο κιβώτιο. Το κόστος για όλα τα παραπάνω; 20.700 ευρώ παρακαλώ! Φυσικά, αυτό το καθιστά το φθηνότερο C-SUV της αγοράς και με σημαντική διαφορά μάλιστα!

3

Δείτε ακόμη: To κινεζικό SUV που σόκαρε την Ευρώπη – Πιο ασφαλές από τα γερμανικά

Η τιμή που αναφέραμε αφορά την έκδοση Comfort. Σε περίπτωση που θέλετε κάτι περισσότερο υπάρχει και το πακέτο εξοπλισμού Premium με τιμή 23.000 €. Αυτό προσθέτει στοιχεία όπως:

  • Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω
  • Πανοραμική ηλιοροφή
  • Θήκη για γυαλιά
  • Θερμαινόμενους και ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέπτες

Τα πρώτα αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμα στη χώρα μας μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...