Honda ZR-V: Οι λόγοι που χτυπάει διάνα στα SUV! [video]

Το νέο Honda ZR-V «κουμπώνει» ιδανικά στη γκάμα των SUV της Honda και σημαδεύει στο… κέντρο του στόχου της κατηγορίας.

  • -
  • -

Η Honda δεν είναι από τις εταιρείες που ακολουθούν τις τάσεις. Αντιθέτως, είναι αυτή που τις ορίζει! Κάτι που ισχύει και στην περίπτωση των SUV. Πολύ πριν αποτελέσουν μόδα, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία διέθετε μοντέλα που εξελίχθηκαν σε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Με αυτό τον τρόπο, η Honda διαθέτει σήμερα μία υπερπλήρη γκάμα SUV καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και επιθυμίες του αγοραστικού κοινού. Έτσι, ανάμεσα στα HR-V και CR-V η ιαπωνική φίρμα διαθέτει το νέο ZR-V, ένα εντυπωσιακό σε σχεδίαση μοντέλο, του οποίου οι διαστάσεις ισορροπούν ιδανικά ανάμεσα στα C-SUV και D-SUV. Μάθε ποια είναι τα ισχυρά όπλα που διαθέτει στη φαρέτρα του, και του επιτρέπουν να χτυπήσει διάνα στην καρδιά της δημοφιλέστερης κατηγορίας στην αγορά. 

Έλκει τα βλέμματα και κερδίζει τις εντυπώσεις

Με τα SUV να κυριαρχούν στην αγορά, είναι πολύ σημαντικό να μπορέσεις να ξεχωρίσεις μέσα στην πληθώρα επιλογών. Και το νέο ZR-το καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία. Καταρχήν, οι διαστάσεις του ισορροπούν ιδανικά ανάμεσα σε δύο κατηγορίας. Διαθέτει τις συμπαγείς διαστάσεις ενός C-SUV, αλλά τοποθετείται στο άνω άκρο της κατηγορίας, πλησιάζοντας προς τα D-SUV. Κάτι που σημαίνει ότι συνδυάζει ευελιξία και ευρυχωρία. Η αισθητική του ενισχύει το στοιχείο του δυναμισμού, διαθέτοντας γνήσια χαρακτηριστικά της Honda. Οι καθαρές γραμμές, το τελείωμα της οροφής και το επιβλητικό πίσω μέρος, συνθέτουν ένα σπορ και παράλληλα κομψό σύνολο, που τραβάει τα βλέμματα όπου και αν βρεθεί. 

Γνήσια δημιουργία της Honda

 

Όλα τα μοντέλα της Honda προσφέρουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής και από τη στιγμή που θα περάσεις στο εσωτερικό του νέου ZR-V διαπιστώνεις ότι το DNA της ιαπωνικής μάρκας παραμένει ανεπηρέαστο στο πέρασμα του χρόνου. Η υψηλή ποιότητα των υλικών, η άριστη συναρμογή και το εξαιρετικό φινίρισμα, κερδίζουν τις εντυπώσεις και δημιουργούν ένα premium περιβάλλον. H αντίστοιχου επιπέδου εργονομία καθιστά απόλυτα πρακτική τη συμβίωση σου με το ZR-V, συμβάλλοντας στη βέλτιστη ευχρηστία στην καθημερινότητα.

Αυτή ενισχύεται περαιτέρω από τα συστήματα ψυχαγωγίας του ιαπωνικού SUV, τα οποία φροντίζουν να είσαι πάντα συνδεδεμένος και να απολαμβάνεις εύκολα όλες τις σύγχρονες ανέσεις που προτάσσει η σημερινή ψηφιακή εποχή. Κέντρο πληροφοριών και λειτουργίας είναι η οθόνης αφής των 9 ιντσών στη κεντρική κονσόλα, η οποία φιλοξενεί τη νεότερη γενιά του συστήματος πολυμέσων Honda Connect. Διαθέτει ασύρματη σύνδεση με Apple CarPlay και Android Auto, ενώ το υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο ενισχύεται περαιτέρω από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων σε διάσταση από 7 έως και 10,2’’. Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος ακόμα και από τη βασική έκδοση Elegance, ενώ στην κορυφαία Advance συναντάμε στοιχεία όπως δερμάτινα καθίσματα με ηλεκτρικές ρυθμίσεις εμπρός και μνήμες, Head-Up Display και πολλά ακόμη που αποδεικνύουν ότι το ZR-V προσφέρει μια πραγματικά premium εμπειρία χρήσης.

Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις εφοδιάζονται με την εξελιγμένη ομπρέλα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού Honda Sensing, η οποία μετατρέπει την καμπίνα των επιβατών σε ένα απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον. Την κορυφαία άνεση, αλλά και το αντίστοιχο συναίσθημα ασφάλειας, μπορούν να απολαύσουν στο μέγιστο βαθμό ως και πέντε επιβάτες στο εσωτερικό του πληθωρικού ZR-V. Η διαμόρφωση της καμπίνας επιτρέπει ακόμα και τρεις από αυτούς να βολευτούν στην πίσω σειρά έχουν άφθονο χώρο για τα γόνατα, αλλά και το κεφάλι τους. Έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τον ουρανό μέσα από την εντυπωσιακή πανοραμική οροφή. 

Μαθήματα υβριδικής τεχνολογίας

Η τεχνολογική καινοτομία όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα είναι ακόμα ένα στοιχείο που αποτελεί μέρος του DNA της Honda. Σήμερα, η ιαπωνική μάρκα δείχνει το δρόμο και στη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης με την τεχνολογία e:HEV. Πρόκειται για ένα state of the art υβριδικό σύνολο, το οποίο συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις και μέγιστη αποδοτικότητα. Ο δίλιτρος 4κύλινδρος κινητήρας βενζίνης που λειτουργεί σε κύκλο Άτκινσον, με την αρωγή δύο ηλεκτροκινητήρων αποδίδει 184 ίππους και 315 Nmροπή. Αυτές οι τιμές απόδοσης του επιτρέπουν να ολοκληρώνει το σπριντ του 0-100 km/h σε μόλις 7,8 sec, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 173 km/h. Επιπλέον, η αποδοτική λειτουργία του υβριδικού συνόλου χαρίζει στο ZR-V εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση, με τη μέση τιμή να κυμαίνεται στα 5,8 lt/100 km.

Το ισχυρό υβριδικό σύνολο ταιριάζει απόλυτα και με τα δυναμικά χαρακτηριστικά του ιαπωνικού SUV. Κάθε μοντέλο της Honda ξεχωρίζει για τη σπορ συμπεριφορά του στο δρόμο, στοιχείο που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας. Ακόμα μία φορά η ιαπωνική μάρκα έχει βρει τη χρυσή τομή, αφού έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που θα σε μεταφέρει με άνεση στην καθημερινότητα και με απόλυτη ασφάλεια στο ταξίδι. Όμως, σε πιο γρήγορο ρυθμό θα ξεδιπλώσει το πραγματικό DNA της μάρκας και θα σου προσφέρει οδηγική ευχαρίστηση που δύσκολα συναντάς σε μοντέλα της κατηγορίας. Ισορροπώντας αριστοτεχνικά ανάμεσα σε άνεση και απόλαυση

Δικό σου με το καλύτερο πρόγραμμα της αγοράς!

Σήμερα με το πρόγραμμα Honda Dream offers η απόκτηση του ZR-είναι πιο εύκολη από ποτέ! Με ελάχιστη προκαταβολή 50% μπορεί να γίνει δικό σου με σταθερές μηνιαίες δόσεις και επιτόκιο μόλις 2,9% σε μία περίοδο δόσης δανείου από 12 έως 60 μήνες. Αν προτιμάς να το αποκτήσεις χωρίς προκαταβολή, με σταθερό επιτόκιο 5,5% και σταθερές μηνιαίες δόσεις μπορεί να γίνει δικό σου με περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες! Και σε κάθε περίπτωση απολαμβάνοντας 5 χρόνια δωρεάν σέρβις! Μη χάνεις χρόνο, λοιπόν! Μάθε περισσότερα για το νέο Honda ZR-V, αλλά και τα προγράμματα Honda Drean offers και βρες τον πλησιέστερο σε σένα αντιπρόσωπο Honda για να το δεις από κοντά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...