AEK: Τα 5 υπέροχα αυτοκίνητα του Μάριου Ηλιόπουλου

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι και επίσημα ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ. Ο κύριος Ηλιόπουλος, εκτός όλων των άλλων, έχει στην κατοχή του μια σειρά εκπληκτικών αγωνιστικών αυτοκινήτων.

  • -
  • -

Η Δευτέρα 10 Ιουνίου είναι μια πολύ σημαντική μέρα για την ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης, παρέδωσε τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας στον Μάριο Ηλιόπουλο. Ο νέος ιδιοκτήτης της Ένωσης, εκτός από την ακτοπλοΐα, ασχολείται και με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

iliopoulos

Συμμετέχει σε αγώνες αναβάσεων, έχοντας στη συλλογή του μια σειρά από εκπληκτικά αυτοκίνητα. Σε κάθε εμφάνισή του, ο 54χρονος εφοπλιστής κλέβει την παράσταση, με ένα από τα αγωνιστικά οχήματά του να είναι το κορυφαίο που έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα.

iliopoulos

Ειδικότερα, ο κύριος Ηλιόπουλος, διαθέτει το Ford Fiesta Rallycross, ένα όχημα που δημιουργήθηκε με τη στήριξη της M-Sport και αποδίδει περίπου 650 ίππους. Ως λάτρης των τεσσάρων τροχών και της ταχύτητας, ο επιχειρηματίας με το επαναστατικό προφίλ, διαθέτει στο εξωτικό γκαράζ του ένα Ford Focus WRC, ένα Citroen C4 WRC με το οποίο έτρεξε ο σπουδαίος Sebastien Loeb, αλλά κι ένα Peugeot 307 WRC.  Επίσης, κατέχει κι ένα Audi R8 LMS GT3.  

iliopoulos

Φυσικά, εκτός από εντυπωσιακά αγωνιστικά οχήματα, ο γνωστός στους φίλους των αναβάσεων και ως «Mario»,προφανώς κινείται και με θαυμαστά πολιτικά αυτοκίνητα.

14 φορές πρωταθλητής

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι 14 φορές πρωταθλητής στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Έχει δημιουργήσει τη δική του ομάδα με την επωνυμία Seajets Racing Team και, μάλιστα, είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό, πως πολλές φορές στο παρελθόν έχει υποστηρίξει και ενισχύσει οικονομικά ταλαντούχους νεαρούς οδηγούς στην προσπάθεια τους αναρριχηθούν στο σπορ.

iliopoulos

Δείτε ακόμη: Ποιος είναι ο Έλληνας Πρωταθλητής που αγοράζει την ΑΕΚ!

Για την ιστορία να σημειώσουμε πως, ο εφοπλιστής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας SeaJets, διαχειρίζεται τον μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως. Με 29 ταχύπλοα πλοία και ανταποκρίσεις σε 50 νησιά, η SeaJets είναι η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της. Πραγματοποιεί περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Βόλο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

iliopoulos

Formula 1 σε πλοίο της Seajets

To 2019, στα εγκαίνια των νέων δρομολογίων του ταχύπλοου WorldChampion Jet, το οποίο εισήχθη τότε στον στόλο της ναυτιλιακής εταιρείας Seajets, ο κύριος Ηλιόπουλος είχε βάλει ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1.

https://www.gcdata.gr/data/photos/2aa0eeb94caf26f902979bd75e1ac09f.jpg

Ειδικότερα, στο εσωτερικό και δη στο κεντρικό διώροφο αίθριο του πλοίου, δέσποζε μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen και έκανε την εμφάνισή της σε πίστες τις χρονιές 2003-2004 και το οποίο συνόδευε το WorldChampion Jet στα ταξίδια του.

πηγή φωτογραφιών: Mario Iliopoulos racing team facebook

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...