Νέο Volkswagen T-Cross: Απόκτησε την έκδοση More και κέρδισε όφελος έως 2.500 ευρώ!

To νέο Volkswagen T-Cross στην έκδοση Μore εκτοξεύει το δείκτη αξίας προσφέροντας όφελος εξοπλισμού έως 2.500 ευρώ!

  • -
  • -

Η Volkswagen είναι μία από τις εταιρείες που έχει επενδύσει στην κατηγορία των SUV προσφέροντας σήμερα μία πλήρη γκάμα μοντέλων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα σήμερα κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να βρει την ιδανική εκδοχή που ταιριάζει στα θέλω και τις ανάγκες του. Ακόμα και στην πλέον ανταγωνιστική κατηγορία, αυτή των B-SUV, η γερμανική εταιρεία διαθέτει την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς. Το νέο Volkswagen T-Cross. Το απόλυτο compact crossover με τις συμπαγείς διαστάσεις, που προσφέρει τα πάντα στο πιο θελκτικό πακέτο της κατηγορίας. Σήμερα, το T-Cross στην έκδοση Μore εκτοξεύει το δείκτη αξίας – κόστους, προσφέροντας όφελος σε επίπεδο εξοπλισμού, που αγγίζει τα 2.500 €, αλλά και ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης, καθιστώντας την απόκτηση του πιο εύκολη, αλλά και ελκυστική από ποτέ!

Πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεσαι!

Σήμερα, η αγορά ενός αυτοκινήτου δεν είναι απλή υπόθεση και αναμφίβολα δεν θέλεις να κάνεις συμβιβασμούς σε κανένα επίπεδο. Το νέο T-Cross προσφέρει σχεδόν τα πάντα στην υπερπλήρη έκδοση Μore, επιτρέποντας σου να διατηρήσεις το κόστος χαμηλά, απολαμβάνοντας παράλληλα υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού. Το T-Cross Μore περιλαμβάνει στοιχεία με συνολικό όφελος που φτάνει έως τα 2.500 €! Το μεταλλικό χρώμα, οι ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών, και η δυνατότητα εισόδου εκκίνησης και κλειδώματος/ξεκλειδώματος χωρίς κλειδί είναι μερικές από τις ανέσεις που προσφέρει το γερμανικό compact SUV. Επιπλέον, διαθέτει σκούρα θερμομονωτικά κρύσταλλα στα πίσω πλευρικά παράθυρα και στο πίσω παρμπρίζ, αισθητήρα βροχής, όπως και αυτόματο αντιθαμβωτικό εσωτερικό καθρέπτη.

Επιπλέον, στην έκδοση more απολαμβάνεις την ασφάλεια που προσφέρει το πακέτο Lights & Vision Light Assist, με υποβοήθηση μεγάλης σκάλας. Φυσικά, όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με στοιχεία και ανέσεις όπως φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, ψηφιακός πίνακας οργάνων Digital Cockpit, σύστημα επιτήρησης πεζών και ποδηλάτων, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay και Android Auto, επαγωγική φόρτιση για κινητό, αλλά και Park Pilot με αισθητήρες ηχητικής προειδοποίησης και κάμερα οπισθοπορείας! Εύκολα καταλαβαίνεις, πως το T-Cross στην έκδοση Μore, προσφέρει σήμερα πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς σε ένα B-SUV. 

Premium και state of the art περιβάλλον

Το γεγονός ότι αποτελεί το εισαγωγικό μοντέλο στη γκάμα των SUV της Volkswagen δεν σημαίνει ότι υπολείπεται σε ποιότητα κατασκευής. Το T-Cross ακολουθεί τις αρχές και τις αξίες της γερμανικής μάρκας, ξεχωρίζοντας για την premium και σύγχρονη καμπίνα των επιβατών. Στην κεντρική κονσόλα έχουν χρησιμοποιηθεί μαλακά και ποιοτικά υλικά, με τη συναρμογή και το φινίρισμα να είναι στα υψηλά πρότυπα της Volkswagen. Το ψηφιακό περιβάλλον μαζί με το Digital Cockpit προσφέρει η αιωρούμενη και εύχρηστη οθόνη αφής σε διάσταση 8 ιντσών για την έκδοση Μore!

Το κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο του T-Cross είναι εμφανές και από την υπερπλήρη ομπρέλα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, η οποία φροντίζει για την ασφαλή μετακίνηση όσων βρίσκονται στο εσωτερικό του. Η νεότερη γενιά της σουίτας τεχνολογιών IQ.DRIVE  περιλαμβάνει συστήματα όπως το Front Assist με φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, το Multi-Collision Brake για την αποφυγή πολλαπλών συγκρούσεων και το σύστημα προληπτικής προστασίας "Pre-Crash" διατηρούν το T-Cross στις κορυφαίες θέσεις στην κατηγορία σε επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας.

Άλλη διάσταση στην ευρυχωρία!

Στην κατηγορία των compact SUV θέλεις ένα ευέλικτο μοντέλο, το οποίο σου επιτρέπει να κινείσαι, αλλά και να παρκάρεις με ευκολία στην καθημερινότητα, χωρίς συμβιβασμούς στον τομέα της ευρυχωρίας. Το T-Cross πετυχαίνει διάνα και στις δύο περιπτώσεις! Οι συμπαγείς διαστάσεις το καθιστούν φιλικό και άνετο στον αστικό κύκλο, αλλά και ικανό να ανταπεξέλθει στις εκδρομικές εξορμήσεις και αναζητήσεις. Και προσφέροντας κορυφαία ευρυχωρία στην καμπίνα των επιβατών! Ουσιαστικά, είναι ασυναγώνιστο, αφού έως πέντε ενήλικες θα βολευτούν στο εσωτερικό του απολαμβάνοντας τον κορυφαίο χώρο αποσκευών στην κατηγορία. Το πορτμπαγκάζ έχει απόλυτα εκμεταλλεύσιμο σχήμα, με δύο θέσεις για το δάπεδο και χωρητικότητα έως 455 lt, με την αρωγή του συρόμενου πίσω καθίσματος. Μάλιστα, αν ρίξεις τις διαιρούμενες κατά 60:40 πλάτες των καθισμάτων, η χωρητικότητα του εκτοξεύεται στο αστρονομικό νούμερο των 1.281 lt

Το τρίπτυχο της επιτυχίας!

Και όταν αναζητάς ένα μοντέλο με διττό χαρακτήρα για κάθε περίσταση επιβάλλεται να ξεχωρίζει σε τρεις τομείς. Τις επιδόσεις, την οικονομία και την άνεση. Και ο συνδυασμός των μηχανικών μερών με τα οποία διατίθεται η έκδοση more του T-Cross προσφέρουν κορυφαίο δείκτη αποδοτικότητας. Ο αξιόπιστος και δοκιμασμένος 1.000 TSI προσφέρεται με δύο διαφορετικές ιπποδυνάμεις, και συγκεκριμένα με ισχύ 95 και 116 ίππων. Η πρώτη εκδοχή συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων, ενώ την ισχυρότερη μπορείς να την επιλέξεις τόσο με χειροκίνητο 6 σχέσεων όσο και με αυτόματο διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων. Επιλογή που συνδυάζει τις επιδόσεις με εξαιρετικό επίπεδο άνεσης στην καθημερινότητα. Κοινός παρονομαστής και στις δύο περιπτώσεις; Η πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, η οποία αγγίζει μόλις τα 5,7 lt/100 km για τις χειροκίνητες εκδόσεις και τα 5,9 lt/100 km για την αυτόματη εκδοχή. 

Δικό σου με τους καλύτερους όρους της αγοράς!

Αν θέλεις ένα ολοκληρωμένο compact SUV με premium χαρακτηριστικά που θα ανταπεξέλθει σε κάθε πτυχή της ζωής και της καθημερινότητας σου, το νέο T-Cross στην έκδοση Μore είναι η λύση στην αναζήτηση σου. Οι συμπαγείς διαστάσεις, τα αποδοτικά σύνολα και η ασυναγώνιστη ευρυχωρία έχουν ως έναν επιπλέον άσσο στο μανίκι τους τον κορυφαίο εξοπλισμό της έκδοσης Μore που σου επιτρέπει να απολαμβάνεις όφελος έως και 2.500 €! Και μάλιστα, αυτή η υπερπλήρης έκδοσης μπορεί να γίνει δική σου με το πιο ευέλικτο πρόγραμμα της αγοράς. Με τη χρηματοδότηση Auto Credit μπορείς να το αποκτήσεις με σταθερό επιτόκιο 5,9%, με ελάχιστη προκαταβολή 10%, χρηματοδότηση έως 48 μήνες και προστασία αποπληρωμής δανείου! Και όλα αυτά, απολαμβάνοντας τα 4 χρόνια ή 80.000 kmεγγύησης που προσφέρει η Volkswagen. Μάθε περισσότερα για το νέο T-Cross και μη χάσεις την ευκαιρία να το δεις από κοντά ή να κλείσεις ένα test drive για να διαπιστώσεις ο ίδιος την υπεροχή του στα B-SUV!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...