Leasing υβριδικών και ηλεκτρικών αυτοκινήτων από την Executive Lease

Τα Green Cars της Executive Lease είναι η λύση που έψαχνες

  • -
  • -

Η Executive Lease υποστηρίζει στρατηγικά τη βιώσιμη ανάπτυξη, παρέχοντας μία πλήρη γκάμα ηλεκτρικών & υβριδικών οχημάτων με ευέλικτα προγράμματα μίσθωσης για ιδιώτες, εταιρίες κι επαγγελματίες, τα οποία κατατάσσονται στην κατηγορία Green Cars. Η επιλογή ενός Green Car σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε την προηγμένη τεχνολογία, συνδυάζοντάς την με πολύ προσιτό μίσθωμα, χαμηλό κόστος συντήρησης, χαμηλή κατανάλωση και τις διευκολύνσεις του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 3 για τις μισθώσεις αποκλειστικά αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων!

Στις επιλογές προσφορών των Green Cars θα βρείτε κορυφαία ηλεκτρικά μοντέλα, όπως το ταχύτατο Volvo XC40,τη νέα BMW iX1 ή το hatchback MG4 από τη νεοφερμένη μάρκα στην Ελλάδα MG Motors. Πρόσφατα, ο Όμιλος Σφακιανάκη και η Executive Lease υποδέχτηκαν την πιο εξελιγμένη μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο, την BYD με τα μοντέλα της BYD SEAL στις δύο εκπληκτικές εκδόσεις Excellence & Design & το C- SUV BYD ATΤO 3. Μάλιστα, το C-SUV της κινεζικής μάρκας διατίθεται με μηνιαίο μίσθωμα μόλις 349 € +ΦΠΑ, τιμή σημαντικά χαμηλότερη από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην αγορά αυτή τη στιγμή. Σε αυτό το κόστος συμπεριλαμβάνεται η συντήρηση και η επισκευή του οχήματος, αλλαγή ελαστικών ανά 40.000 km, μικτή ασφάλεια, τα τέλη κυκλοφορίας, αλλά και όχημα αντικατάστασης σε περίπτωση που χρειαστεί. Το αυτοκίνητο είναι ετοιμοπαράδοτο, ενώ το μίσθωμα αφορά 48μηνη σύμβαση για 20.000 km/έτος. 

Και το καλύτερο;

Έχετε δικό σας στόλο; Κάντε τώρα test drive το Atto 3 από την Executive Lease, τη μόνη εταιρία leasing που σας φέρνει το αυτοκίνητο…στην πόρτα σας. Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων για να προγραμματίσετε το test drive σας και η Executive Lease το στέλνει σε εσάς για μια εμπειρία οδήγησης σε μια νέα εποχή. 

Αν είστε ιδιώτες κλείστε τώρα το test drive σας παραλαμβάνοντας το κορυφαίο ηλεκτρικό SUV από τον στόλο μας. 

Test Drive | +30 210 3493 400

Γιατί να επιλέξεις την Executive Lease για το leasing του ηλεκτρικού σου μοντέλου;

Η εμπειρία και η γνώση στο χώρο του leasing είναι πολύ σημαντικά στοιχεία, ωστόσο η συνεχής εξέλιξη της αγοράς και της ζήτησης για ευέλικτες υπηρεσίες δοκιμάζουν συνέχεια τα όρια των εταιριών. H Executive Lease δημιούργησε και παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα μίσθωσης ώστε να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει τα χαρακτηριστικά του συμβολαίου του μέσα από μια πλήρη γκάμα οχημάτων ή να το διαμορφώσει όπως εκείνος επιθυμεί, κομμένο και ραμμένο στα δικά του μέτρα. Και αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο για τα αυτοκίνητα που κινούνται από θερμικό κινητήρα, αλλά και για όλα τα τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρικά και υβριδικά κάθε είδους. Όλα τα παραπάνω αποτελούν υπηρεσίες που έχουν κάνει την Executive Lease μία από τις κορυφαίες εταιρίες μίσθωσης στην Ελλάδα. Κι όλα αυτά, γιατί προτεραιότητα των ανθρώπων της Executive Lease είστε εσείς και οι ανάγκες που έχετε!

Mην χάνετε χρόνο και επισκεφθείτε τώρα τη σελίδα executivelease.gr για να επιλέξετε τη λύση που σας ταιριάζει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...