Προσοχή: Αυτή είναι η νέα απάτη στα λεωφορεία

Την προσοχή του επιβατικού κοινού στα λεωφορεία εφιστά ο ΟΑΣΘ σχετικά με αγγελία-απάτη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για δήθεν δωρεάν κάρτες.

  • -
  • -

Μια αγγελία στο διαδίκτυο για την απόκτηση κάρτας και δωρεάν μετακινήσεων για έναν ολόκληρο χρόνο με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση του οργανισμού, καθώς αρκετός κόσμος έπεσε θύμα παραπλάνησης.

Στην αγγελία που δημοσιεύουμε παρακάτω, αναφέρεται πως μέχρι τις 26 Ιουνίου, ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης «τρέχει» προσφορά για παραλαβή έξυπνης κάρτας και απεριορίστων διαδρομή με τα λεωφορεία της γραμμής.

Δείτε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο νέος τεράστιος σταθμός φόρτισης - Φορτίζει 55 οχήματα συγχρόνως

apati

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με τον ΟΑΣΘ να βγάζει άμεσα ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

«Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αγγελία - απάτη για προσφορά δήθεν δωρεάν καρτών αστικών συγκοινωνιών του ΟΑΣΘ.

Πρόκειται για παραπλανητική ανάρτηση με την οποία επιδιώκεται παράνομη καταβολή ποσού από ανθρώπους που θα παραπλανηθούν.

Ο ΟΑΣΘ εφιστά την προσοχή των πολιτών, καθώς δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Ο ΟΑΣΘ προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να σταματήσει η διαφήμιση - απάτη και να εντοπιστούν οι δράστες».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...