Στην Ελλάδα το νέο Toyota GR Yaris των 280 ίππων - Η τιμή του

Η πολυαναμενόμενη ανανεωμένη εκδοχή του δημοφιλούς rally replica κατέφθασε στην ελληνική αγορά τόσο στη χειροκίνητη, όσο και στη νέα αυτόματη έκδοση.

  • -
  • -

Το Toyota GR Yaris, από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε εξέπληξε κοινό και κριτικούς χάρη στον καθαρόαιμο σπορ χαρακτήρα του, το αγωνιστικό του DNA και την rally-replica αύρα που θύμιζε κάτι από τα παλιά. Η ιαπωνική μάρκα, θέλοντας φυσικά να συνεχίσει την επιτυχία του μικρού, τετρακίνητου πυραύλου, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και αποκάλυψε την ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου, η οποία φέρει σημαντικές βελτιώσεις και για πρώτη φορά είναι διαθέσιμη και με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

1

Το ανανεωμένο αυτό αυτοκίνητο λοιπόν, τώρα κατέφθασε και στην ελληνική αγορά, με τον τοπικό αντιπρόσωπο να ανακοινώνει της τιμές τόσο για τη χειροκίνητη όσο και για την νέα αυτόματη έκδοση. Κάπως έτσι το νέο μοντέλο ξεκινά από 66.670 € συνδυασμένο με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων και από 70.310 € με το αυτόματο 8άρι.

2

Θυμίζουμε ότι το νέο GR Yaris φέρει έναν αναβαθμισμένο τρικύλινδρο κινητήρα 1,6 lt, με 280 πλέον ίππους και 390 Nm ροπής, ενώ η κίνηση μεταφέρεται και στους 4 τροχούς. Το αναβαθμισμένο σύστημα τετρακίνησης GR-Four διαθέτει τρεις επιλογές κατανομής της ροπής, Standard (40:60), Gravel (53:47) και Track (μεταβλητή κατανομή από 60:40 έως 30:70). Όσον αφορά την εμφάνιση, το νέο κορυφαίο Yaris έρχεται με ανανεωμένη σχεδίαση εξωτερικά, ενώ στο εσωτερικό οι αναβαθμίσεις έχουν και ουσιαστικό χαρακτήρα. Η κονσόλα έχει σχεδιαστεί με απλές γραμμές και περιλαμβάνει μια νέα ενσωματωμένη οθόνη πολυμέσων και ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12.3 ιντσών. Τα εμπρός καθίσματα έχουν χαμηλώσει κατά 25 mm, όπως και το ύψος του καντράν, βελτιώνοντας την ορατότητα προς τα εμπρός, ενώ αυτή η ρετρό διάταξη του ταμπλό έχει ως στόχο την πιο εύκολη πρόσβαση στα χειριστήρια σε περίπτωση που χρησιμοποιούνται αγωνιστικές ζώνες.

Δείτε ακόμη: Toyota GR Yaris: Ποιο είναι ταχύτερο - το νέο με αυτόματο ή το παλιό χειροκίνητο;

Εσάς πως σας φαίνεται το νέο GR Yaris; Αξίζει θεωρείται τα λεφτά του;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...