Η νέα Lamborghini του Κώστα Τσιμίκα – Η τιμή της

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Λίβερπουλ, ανέβασε πρόσφατα μια φωτογραφία στα social media με τη νέα υπέροχη Lamborghini του. Δείτε ποια είναι και πόσο κοστίζει.

  • -
  • -

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χώρας μας, κάνοντας μια σπουδαία καριέρα στην ομάδα της Λίβερπουλ. Πρόκειται για έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους -αν όχι τον πιο ακριβοπληρωμένο - Έλληνες παίκτες, λαμβάνοντας ετησίως το ποσό των 4 εκατ. λιρών.

Με τόσα χρήματα που κερδίζει από τον αγγλικό σύλλογο, προφανώς και έχει τη δυνατότητα να κάνει μια πλουσιοπάροχη ζωή και να αγοράζει οτιδήποτε επιθυμεί. Όπως βλέπουμε από τις πρόσφατες αναρτήσεις του στα social media, αυτή την εποχή ξεκουράζεται, κάνοντας διακοπές στη Σικελία της Ιταλίας.

lamborghini

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, εκτός από πάθος με τη «στρογγυλή θεά», λατρεύει και τα αυτοκίνητα και δη τα γρήγορα. Παλαιότερα, τον είχαμε δει να κυκλοφορεί με μια μπλε Lamborghini Huracan. Πρόσφατα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μια ακόμη Lamborghini.

610 άλογα για τον Τσιμίκα

Πρόκειται για την Huracan Evo. Το ιταλικό supercar είναι σε γκρι απόχρωση και εφοδιάζεται με πορτοκαλί δαγκάνες φρένων. Το νέο απόκτημα του αγαπητού «Greek Scouser» του Λίβερπουλ, τροφοδοτείται από έναν 10κύλινδρο κινητήρα 5,2 λίτρων, απόδοσης 610 ίππων και είναι δεξιοτίμονο.

lamborghini

Οι επιδόσεις είναι συναρπαστικές, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 3,5 sec και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 320 km/h. Φυσικά, ένα τέτοιο αυτοκίνητο φέρει τα πιο προηγμένα συστήματα, όπως το ειδικά ρυθμισμένo P-TCS Traction Control και το Dynamic Steering (LDS).

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα 2 νέα αυτοκίνητα του Σάκη Ρουβά – Οι τιμές τους

Όσο για την τιμή, η Lamborghini Huracan Evo, στην Αγγλία πωλείται έναντι του ποσού των 183.560 ευρώ χωρίς τους φόρους. Για την ιστορία, να πούμε πως, στην Ελλάδα, το κόστος αγοράς ξεπερνά τα 300.000 ευρώ.

lamborghini

Στη δημοσίευση του Τσιμίκα, υπάρχουν δύο φωτογραφίες από το όχημα. Στη δεύτερη, βλέπουμε ότι απολαμβάνει τη μουσική του Drake. Εμείς, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι, καλορίζικο και καλοτάξιδο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...