Ποιο υβριδικό FIAT αγοράζεις τώρα με έκπτωση 1.200 ευρώ και άτοκο χρηματοδοτικό;

To ιταλικό υβριδικό μοντέλο είναι φθηνότερο κατά 1.200 ευρώ, με τη FIAT να προσφέρει στους αγοραστές και άτοκη χρηματοδότηση. Δείτε ακριβώς την προσφορά που ισχύει στην Ελλάδα.

  • -
  • -

Το λιλιπούτειο μοντέλο της FIAT είναι πλέον πιο προσιτό. Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία ανακοίνωσε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για το 500 Hybrid, δίνοντας τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να το αποκτήσουν με τους πιο δελεαστικούς όρους.

Ειδικότερα, το 500 Hybrid έχει αυτή την εποχή έκπτωση 1.200 ευρώ, με την τιμή να ξεκινά από τα 15.700 ευρώ. Επίσης, χάρη στο νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της FIAT μπορεί κάποιος να το κάνει δικό του με μηδενικό επιτόκιο. Η ελάχιστη προκαταβολή έχει οριστεί στο 30%, ενώ η διάρκεια της αποπληρωμής μπορεί να φτάσει έως και τους 48 μήνες. Μάλιστα, στη δόση συμπεριλαμβάνεται και το πρόγραμμα «Προστασία Πληρωμών».

fiat

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι, πως, το FIAT 500 Hybrid, είναι ετοιμοπαράδοτο στην τιμή των 15.700 €.

Πόσο καίει το 500 Hybrid

Το υβριδικό 500 τροφοδοτείται από τον 1.000άρη κινητήρα βενζίνης των 70 ίππων με σύστημα mild hybrid 12V. Η μέση κατανάλωση καυσίμου ανέρχεται στα 5 lt ανά 100 km και οι εκπομπές CO2 δεν ξεπερνούν τα 114 gr/km, με αποτέλεσμα το μικρό μοντέλο να μην επιβαρύνεται από Τέλη Κυκλοφορίας.

fiat

Αυτά τα εξαιρετικά νούμερα είναι αποτέλεσμα του εν λόγω υβριδικού συστήματος, το οποίο επιτρέπει τη δυνατότητα απενεργοποίησης του κινητήρα εσωτερικής καύσης έως τα 30 km/h, απλά με την επιλογή της «νεκράς» στο κιβώτιο 6 σχέσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...