Συνδυάζοντας γοητεία, ευελιξία και ευρυχωρία!

Η 4η γενιά του εμβληματικού Suzuki Swift διατηρεί ακέραιες τις αξίες που το καθιέρωσαν στη συνείδηση του κοινού, καθιστώντας το σήμερα ως το κορυφαίο supermini.

  • -
  • -

Μέχρι την επικράτηση των SUV, τα supermini αποτελούσαν τον κυρίαρχο της αγοράς. Η συνταγή ήταν έξυπνη και εν τέλει απόλυτα επιτυχημένη. Compact σε διαστάσεις αμάξωμα και άνεση στην καμπίνα των επιβατών που συνήθως συναντάς σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Παραδοσιακά, η Suzuki αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους «παίκτες» στην κατηγορία. Το εμβληματικό Swift κατάφερε μέσα από τρεις γενιές να καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως μία από τις κορυφαίες προτάσεις στο segment συνδυάζοντας ιδανικά τις βασικές αρχές αυτού του είδους κατασκευών. Σήμερα, σε μία εποχή που η αγορά των supermini δείχνει να συρρικνώνεται, η Suzuki διατηρεί πρωταγωνιστικό ρόλο με την 4η γενιά του θρυλικού Swift. 

Είναι… Swift και αρέσει!

Οι βασικές σχεδιαστικές γραμμές του αμαξώματος έχουν κερδίσει τα εύσημα και στη νεότερη γενιά διατηρούνται σε μεγάλο βαθμό. Μοντέρνο, ευχάριστο και νεανικό, εξακολουθεί να σε γοητεύει με την πρώτη ματιά. Η ανασχεδιασμένη εμπρός μάσκα και τα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED (από το βασικό εξοπλισμό!) μαρτυρούν τη νέα του ταυτότητα. Το ανασχεδιασμένο καπό το καθιστά ακόμα πιο δυναμικό, ενώ οι πλαϊνές γραμμές του αμαξώματος του χαρίζουν ένα εντυπωσιακό στιλ. Αντίστοιχα, το πίσω μέρος δείχνει μυώδες με τους μεγάλους θόλους και το φαρδύ προφυλακτήρα, ενώ τα τρισδιάστατα πίσω φωτιστικά σώματα προσθέτουν ακόμα ένα στοιχείο δυναμισμού.

Η μοντέρνα και νεανική σχεδίαση του αμαξώματος μπορεί να συνδυαστεί με πληθώρα χρωματικών επιλογών, ανάλογα με τα γούστα και τις επιθυμίες σου. Όσοι θέλουν μπορούν να επιλέξουν μέσα από την παλέτα με τις 9 μονόχρωμες επιλογές, ενώ αυτοί που αναζητούν ένα επιπλέον στοιχείο εντυπωσιασμού το Swift προσφέρεται και σε συνδυασμούς με διχρωμία. Πρόκειται για νέα χρώματα, όπως το Frontier Blue Pearl Metallic και το Cool Yellow Metallic, αλλά και το Burning Red Pearl Metallic. Και οι δύο αυτές επιλογές διαθέτουν τριπλή επίστρωση χρώματος, στοιχείο που τους χαρίζει πλούσια υφή και απόχρωση υψηλής ποιότητας. Νέο και ιδιαίτερο, είναι το χρώμα Candy-like, το οποίο έχει μία... «εμφάνιση καραμέλας»! Είναι ένα τρισδιάστατο επικαλυπτικό χρώμα, όπου μια διαφανής βαφή εφαρμόζεται πάνω από μια ασημί βασική στρώση, ακολουθούμενη από μια διαφανή επικάλυψη. Αυτό δημιουργεί ένα ζωντανό και βαθύ χρώμα σαν της καραμέλας. 

Ο καθημερινός σου σύντροφος

Αυτό που ζητάς από ένα αυτοκίνητο πόλης, με το οποίο θα περνάς μεγάλο μέρος της καθημερινότητας σου, είναι καταρχήν η ευελιξία. Η κίνηση στην πόλη και η στάθμευση έχουν εξελιχθεί σε κανονικό πονοκέφαλο, και σίγουρα ένα ευέλικτο αυτοκίνητο καταφέρνει να σου λύσει τα χέρια σε μεγάλο βαθμό. Με μήκος 3.860 mm και πλάτος 1.735 mm, το νέο Suzuki Swift είναι κυριολεκτικά ο βασιλιάς της πόλης. Κινείται με χαρακτηριστική άνεση και ευκολία στους στενούς δρόμους, ενώ οι ιδανικές διαστάσεις σου επιτρέπουν να το παρκάρεις ακόμα και στις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές. Όμως, οι compact διαστάσεις δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς σε χωροταξικό επίπεδο…

Με μεταξόνιο που αγγίζει τα 2.450 mm τέσσερις ενήλικες μπορούν να βολευτούν και να ταξιδέψουν άνετα στο εσωτερικό του, έχοντας επιπλέον 265 lt για τις αποσκευές τους. Αν υπό συνθήκες οι ανάγκες σου επιβάλλουν να μεταφέρεις περισσότερες αποσκευές, αναδιπλώνοντας τα πίσω καθίσματα η χωρητικότητα του εκτοξεύεται στα 589 lt! Και όλα αυτά, σε ένα μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον, το οποίο χαρακτηρίζεται από την ποιότητα κατασκευής που διακρίνει όλα τα μοντέλα της Suzuki. Η επιλογή των υλικών, το φινίρισμα και η συναρμογή τους μαρτυρά την αντοχή τους στο χρόνο, με την αξιοπιστία να παραμένει ένας ισχυρός άσσος κρυμμένος στο μανίκι του νέου Suzuki Swift.

Μη χάνεις χρόνο και μάθε περισσότερα για το νέο Swift, ή ακόμα καλύτερα βρες έναν επίσημο έμπορο της Suzuki κοντά σε σένα για να μπορέσεις να εξακριβώσεις από κοντά την ευρυχωρία, την πρακτικότητα, αλλά και την ευελιξία που διακρίνει την 4η γενιά του ιαπωνικού supermini.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...