Κορυφαίες τεχνολογίες και εξοπλισμός στο καλύτερο πακέτο της αγοράς!

Ο θετικός δείκτης αξίας/κόστους καθιστά το Suzuki Swift ασυναγώνιστο στην κατηγορία των supermini, και όχι μόνο!

  • -
  • -

Για να κερδίσεις τον τίτλο της διαχρονικότητας πρέπει να διατηρηθείς για μεγάλο χρονικό διάστημα στην κορυφή. Και το Suzuki Swift έχει δικαίως κατακτήσει τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό. Η ευελιξία και η ευρυχωρία που το χαρακτηρίζει είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Η άλλη αφορά την κορυφαία αναλογία τιμής-αξίας, με το Swift παραδοσιακά να προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα περιμένεις από ένα μοντέλο της κατηγορίας. Η 4η και νεότερη γενιά διατηρεί θετικό το πρόσημα αξίας/κόστους διαθέτοντας κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο και πλούσιο εξοπλισμό από τη βασική έκδοση, στην πλέον προσιτή τιμή της αγοράς. Σε μία εποχή που τα αυτοκίνητα ακριβαίνουν, το νέο Suzuki Swift αποτελεί μία ασυναγώνιστη πρόταση στο καλύτερο πακέτο της αγοράς. 

Σύγχρονο και ψηφιακό περιβάλλον

Οι εποχές έχουν αλλάξει και η καμπίνα των επιβατών δεν περιορίζεται στη φιλοξενία των επιβατών. Σήμερα, επιβάλλεται να προσφέρει μία σειρά από ανέσεις και ευκολίες, που καθιστούν ευχάριστη την καθημερινότητα στο εσωτερικό του. Μόλις ανοίξεις την πόρτα του νέου Swift η νεανική αλλά και κομψή αισθητική σε προδιαθέτουν θετικά. Οι διακριτικές διχρωμίες, η επένδυση στο ταμπλό, οι λεπτομέρειες από σκούρο ασημί χρώμα χαρίζουν στην καμπίνα μία αίσθηση δυναμισμού και πολυτέλειας.

Ο οδηγός μπροστά του έχει έναν όμορφο και ευανάγνωστο πίνακα οργάνων με αναλογικά όργανα, ο οποίος κρύβει μία κεντρικά τοποθετημένη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων που του μεταφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Φυσικά, το νέο Suzuki Swift σου επιτρέπει να είσαι απόλυτα συνδεδεμένος μέσω της μεγάλης οθόνης αφής υψηλής ευκρίνειας των 9 ιντσών. Φιλοξενεί τη νεότερη γενιά του συστήματος πολυμέσων της Suzuki και είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Το ίδιο απλή και χωρίς τη χρήση καλωδίων είναι η χρήση Apple CarPlay και Android Auto, υποστηρίζοντας παράλληλα τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής μέσω Bluetooth. Επιπλέον, από το βασικό εξοπλισμό του μοντέλου, ο οδηγός έχει στη διάθεση του και σύστημα πλοήγησης

Εξοπλισμός μεγαλύτερης κατηγορίας!

Η αναβάθμιση της 4ης γενιάς του Suzuki Swift δεν αφορά μόνο τη σχεδίαση του αμαξώματος και την ενίσχυση του με νέα συστήματα άνεσης. Η ανανεωμένη εκδοχή του ιαπωνικού supermini είναι σήμερα πιο ασφαλής από ποτέ! To άκαμπτο και στιβαρό πλαίσιο, συνοδεύεται σήμερα με μία σειρά από τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Η ομπρέλα προστασίας του Swift είναι υπερπλήρης περιλαμβάνοντας συστήματα όπως υποβοήθησης πέδησης με δυνατότητα ανίχνευσης οχημάτων, ποδηλάτων και πεζών, σύστημα διατήρησης λωρίδας που λειτουργεί συνδυαστικά με το adaptive cruise control, όπως και σύστημα ανίχνευσης κόπωσης του οδηγού! Σε αυτά προσθέστε τη λειτουργία αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, αναγνώρισης τυφλού σημείου, υποβοήθησης οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας, αλλά και κλήσεων έκτακτης ανάγκης, για να έχετε μία πλήρη εικόνα της προστασίας που προσφέρει. 

Ασυναγώνιστη τιμή αξίας/κόστους

Το νέο Suzuki Swift διατίθεται αποκλειστικά με ένα νέο σύνολο 1.200 cc, το οποίο με τη συνεισφορά ενός συστήματος ήπιας τεχνολογίας προσφέρει απαράμιλλή οικονομία καυσίμου. Είτε με κίνηση στους εμπρός τροχούς είτε με το σύστημα τετρακίνησης AllGrip, το νέο Swift μπορείς να το αποκτήσεις σε τρία διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού. Και παρατηρώντας τη βασική έκδοση GL, διαπιστώνεις πως περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα! Σίγουρα περισσότερα από όσα προσφέρουν μοντέλα του ανταγωνισμού, και μάλιστα με υψηλότερο κόστος κτήσης… Με τιμή εκκίνησης τα 18.450 €, το Swift σου προσφέρει την πλήρη σουίτα των συστημάτων ασφάλειας, αλλά και στοιχεία όπως φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, την οθόνη αφής 9 ιντσών και υπηρεσία συνδεσιμότητας-απομακρυσμένων λειτουργιών Suzuki Connect, το adaptive cruise control, θύρες USB, σύστημα εκκίνησης με κουμπί και πολλά ακόμα!

Σε μία περίοδο που το κόστος έχει ιδιαίτερη σημασία, το νέο Suzuki Swift έρχεται για να αλλάξει τις ισορροπίες. Σηματοδοτεί μία ασυναγώνιστη πρόταση που προσφέρει στοιχεία που συναντάς σε μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας. Μάθε περισσότερα για το νέο Swift και βρες τον επίσημο έμπορο της Suzuki για να δεις από κοντά την πιο δελεαστική πρόταση της αγοράς!   

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...